Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 59 11-20

Абмеркаванне: раззлуе 1.3mtj70cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    гэта ў тым, што карты будуць і г. д. я і так не ведаю???
    Глядзіце, калі вы бачыце і разумееце.. Cattura.jpg

Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    баттипалья
    Выдатны будзе конкурс у наступным месяцы на аўтадром і я буду там для тэсту..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Рэчы ад розуму, а цяпер бачу, што і разлічваецца для 5300rpm!!! мне трэба адключыць!!!

Cattura.JPG
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    7000 абаротаў у хвіліну 1.3 mjet, 250cv , Прабачце мяне, вы робіце ўбачыць у адкаце, нават калі не бачу, не веру. Вам удалося гэта зрабіць віншуем

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    7000 абаротаў у хвіліну 1.3 mjet, 250cv , Прабачце мяне, вы робіце ўбачыць у адкаце, нават калі не бачу, не веру. Вам удалося гэта зрабіць віншуем
    Цяжка табе аб гэтым казаць Errecinque у мяне ёсць канкурэнт у маім горадзе, што цягне 290cv
    вы знойдзеце яго, нават на FB дэ-Маёрка гонкі або на што-то падобнае..

Цяпер, калі я загружаю ў адкаце вы кажаце мне, што гэта не рэальны.. калі я кажу з зачыненымі вачыма 250cv вы кажаце мне, што пляжныя ручнікі мары..etc. і г.д.
    я думаю, што калі вы зможаце зрабіць і зразумець, я вярнуся на ўвазе..

тады не ведаю, калі вы хочаце, каб выцягнуць л. с. толькі з Карты, як многія лічаць?..

Калі ласка, не думаю, што больш.. таму зразумеў, што я не існую... ўнясі ў спіс людзі не ацанілі або, як вы лічыце...

ты ў маёй ужо ёсць ты, і я думаю, што я больш не адказаў, з тых часоў і ні хрэна не зраблю.. дзякуй і добрага працягу..

Прыкладаю таксама свой спіс так, каб даць ідэю..
    Cattura.JPG

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    таму што ёсць ancje я.... mha
    Калі ты хочаш знайсці сябра, да ПАВІНЕН Быць.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў lui93 Visualizza Messaggio
    таму што ёсць ancje я.... mha
    Не хвалюйся, і спіс пастаянна абнаўляецца.. у тых, хто ўваходзіць і хто выходзіць..
    цяпер ты па-за але мы ўвайшлі па прычыне, што зараз не памятаю.. я лепш з спасылкі, абмеркавання пакрыўдзіць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    ахах, свет гэта добра, брат
    Калі ты хочаш знайсці сябра, да ПАВІНЕН Быць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Cinqueturbo магу я спытаць, чаму я ў спісе людзей не лічаць? Я не думаю, што зрабіў табе нічога дрэннага ў вас не паважаюць...мне шкада, што прачытаў маё імя лі, улічваючы, што заўсёды прытрымліваюся за сваімі інтарэсамі з "захапленнем" і ўвагу...спадзяюся на ваша тлумачэнне

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Cinqueturbo магу я спытаць, чаму я ў спісе людзей не лічаць? Я не думаю, што зрабіў табе нічога дрэннага ў вас не паважаюць...мне шкада, што прачытаў маё імя лі, улічваючы, што заўсёды прытрымліваюся за сваімі інтарэсамі з "захапленнем" і ўвагу...спадзяюся на ваша тлумачэнне
    Іосіф быў дададзены ў спіс нядаўна
    я правёў файл "clear" а ты не ў курсе на яго зыход..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    дарагі errecinque існуюць, і як яны існуюць , тое, што ён пералічыў cinqueturbo ў цяперашні час і больш моцны матор і, магчыма, 320cv....
    тыя stokc, як voip званкі, калі ідзе дрэнна круцяцца вакол 150/200cv....
    але фактаў няма, лухта.....
    3 тыдні таму на трасе Баттипалья мы зрабілі гонку на разгон ад 0/200 м lancia y супраць porsche 420cv ў першыя 150 метраў, калі зжэрці..... porsche на апошніх 50 метрах і выйшаў .... не балбатня...

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •