Глядзіце, калі вы бачыце і разумееце.. Cattura.jpg
Выдатны будзе конкурс у наступным месяцы на аўтадром і я буду там для тэсту..
Глядзіце, калі вы бачыце і разумееце.. Cattura.jpg
Выдатны будзе конкурс у наступным месяцы на аўтадром і я буду там для тэсту..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Рэчы ад розуму, а цяпер бачу, што і разлічваецца для 5300rpm!!! мне трэба адключыць!!!
Cattura.JPG
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
7000 абаротаў у хвіліну 1.3 mjet, 250cv , Прабачце мяне, вы робіце ўбачыць у адкаце, нават калі не бачу, не веру. Вам удалося гэта зрабіць віншуем
Цяжка табе аб гэтым казаць Errecinque у мяне ёсць канкурэнт у маім горадзе, што цягне 290cv
вы знойдзеце яго, нават на FB дэ-Маёрка гонкі або на што-то падобнае..
Цяпер, калі я загружаю ў адкаце вы кажаце мне, што гэта не рэальны.. калі я кажу з зачыненымі вачыма 250cv вы кажаце мне, што пляжныя ручнікі мары..etc. і г.д.
я думаю, што калі вы зможаце зрабіць і зразумець, я вярнуся на ўвазе..
тады не ведаю, калі вы хочаце, каб выцягнуць л. с. толькі з Карты, як многія лічаць?..
Калі ласка, не думаю, што больш.. таму зразумеў, што я не існую... ўнясі ў спіс людзі не ацанілі або, як вы лічыце...
ты ў маёй ужо ёсць ты, і я думаю, што я больш не адказаў, з тых часоў і ні хрэна не зраблю.. дзякуй і добрага працягу..
Прыкладаю таксама свой спіс так, каб даць ідэю..
Cattura.JPG
таму што ёсць ancje я.... mha
Калі ты хочаш знайсці сябра, да ПАВІНЕН Быць.
ахах, свет гэта добра, брат![]()
Калі ты хочаш знайсці сябра, да ПАВІНЕН Быць.
Cinqueturbo магу я спытаць, чаму я ў спісе людзей не лічаць? Я не думаю, што зрабіў табе нічога дрэннага ў вас не паважаюць...мне шкада, што прачытаў маё імя лі, улічваючы, што заўсёды прытрымліваюся за сваімі інтарэсамі з "захапленнем" і ўвагу...спадзяюся на ваша тлумачэнне
дарагі errecinque існуюць, і як яны існуюць , тое, што ён пералічыў cinqueturbo ў цяперашні час і больш моцны матор і, магчыма, 320cv....
тыя stokc, як voip званкі, калі ідзе дрэнна круцяцца вакол 150/200cv....
але фактаў няма, лухта.....
3 тыдні таму на трасе Баттипалья мы зрабілі гонку на разгон ад 0/200 м lancia y супраць porsche 420cv ў першыя 150 метраў, калі зжэрці..... porsche на апошніх 50 метрах і выйшаў .... не балбатня...