Добры дзень, хто можа пацвердзіць, калі закрыцця EGR была выканана добра? Пасля ўключэння няма індыкатар рухавіка, але, не маючы дыягназу, я хацеў бы пазбегнуць, што можа даць збой у выніку.
Прыкладаю на Врі і Mod.
Дзякуй
Добры дзень, хто можа пацвердзіць, калі закрыцця EGR была выканана добра? Пасля ўключэння няма індыкатар рухавіка, але, не маючы дыягназу, я хацеў бы пазбегнуць, што можа даць збой у выніку.
Прыкладаю на Врі і Mod.
Дзякуй
няма. гэта DPF OFF. egr яшчэ НА.
для таго, каб больш зрабіць з праграмным забеспячэннем, фігня тыпу раз цябе габляваны амаль усе (DTC нам, я думаю, добра, што ў вас няма памылак xD)
Дзякуючы лсд. я баяўся, што-то падобнае. Зараз паспрабую яшчэ раз.
Я ведаю, што я аблажаўся я з soft. Цяпер EGR павінна быць выключаная . Вы мне пацвердзіце? Дзякуй
P. s. у вас зачынены толькі каманда EGR павінна працаваць і заставацца на сувязі.
для бяспекі заўсёды лепш flangiarle таму што калі не зачыніць усе, ты робіш мала на карце...
Яшчэ раз дзякуй. Ваш савет, безумоўна, дзейнічае, але без асновы не лёгка.Зыходзячы з гэтых змяненняў, звярніцеся лепш зразумець працу.
Добры дзень
я кажу, ок, але забудзься SW і пачынае рабіць гэта ўручную. поўна прыкладаў, ste ecu ў любым месцы.