Дай мне дадзеныя ECU і машыны бачу, калі я магу знайсці ВРІ. У вас па параўнанні з маёй?
Дай мне дадзеныя ECU і машыны бачу, калі я магу знайсці ВРІ. У вас па параўнанні з маёй?
ды так, я параўнаў, але ёсць некалькі кропак, каб адрозненне непасрэдна з врі ,
я паставіў арыгінальны файл osg416 чытаў з newgenius і тое, што ў мяне пад ложкам з пеўня, у той час як jpg гэта робіцца з дапамогай vag і я ў параўнанні паміж арыгіналам і апошнюю карту, і як вы можаце бачыць у ніжняй частцы ёсць розныя крывыя, якія не павінны быць![]()
На жаль, я не магу спампаваць файлы, так што ніякага параўнання. Нават цяпер я спрабаваў ўнесці змены, але не ведаючы карты, трэба ісці ў суд. Адзіныя адрасы, якія мне ўдалося зразумець, ці есць абмежавальнік крутоўнага моманту, ціску ў магістралі Rail, lim Rail і EGR. Акрамя таго, без драйвера ў 2d занадта доўга рэдагаваць крывую, адначасова з значэннямі на крывых, што шмат. Я чуў і іншыя меркаванні, у mapap мод не дрэнны, але па мне, пара і дыму ідуць не вельмі добра.
прабач, я прачытаў цяпер, што ты прасіў мадэль ecu 03L906023AB 9979 рухавік cay
можа быць, нам удалося прывесці p p l a з winols на гэтыя змены, ператвараючы яе ў арыгінальную цяпер мы бачым, што адбываецца
Але ў цябе таксама праблема ў фарсунках?
На шчасце, няма, мая праблема ў тым, што не перавышае 199 у takimetro і не соль вадкасці, але з пустымі, як калі б парывы сустрэчнага ветру
Лім пара, што гэта?
І той выгляд лесвіцы, якая пачынаецца ад 1D2F32 ў 1D30E0.