Старонка з 106 106 PrimaПерад ... 65696104105106
Вынікі з 1,051 па 1,060 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede78 Visualizza Messaggio
    І турба 90 л. с. павінен быць зменены шляхам ўстаноўкі перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, то ёсць, каб памяняць вадзяной шланг і трубка вяртання турба. Калектар не чапаць.
    Я хацеў паставіць на GTB1549, што, калі я не памыляюся, усталёўваючы 2.0 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі... толькі тое, што іх трэба трахаць, каб змяніць выпускны калектар... але я думаю, гэта быў бы бязлітасны!
    Трэба сказаць, што адзін раз зрабіў працу ў выпадку, turbo 2.0 і занадта вялікі... вы маглі б таксама паставіць турба на 1.6 mjt, які павінен мець такую ж отбортовку
    Вы сапраўды маюць такі ж фланец, змяненне не настолькі жорсткай ce ахвяраваць зборніка ўзяў у руінах, і сваривая фланец turbo вышэй, і змяніць разгрузкі і decatalizzarlo, як я зрабіў
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    І турба 90 л. с. павінен быць зменены шляхам ўстаноўкі перепускного клапана, які кіруе геаметрыяй, то ёсць, каб памяняць вадзяной шланг і трубка вяртання турба. Калектар не чапаць.
    Я хацеў паставіць на GTB1549, што, калі я не памыляюся, усталёўваючы 2.0 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі... толькі тое, што іх трэба трахаць, каб змяніць выпускны калектар... але я думаю, гэта быў бы бязлітасны!
    Трэба сказаць, што адзін раз зрабіў працу ў выпадку, turbo 2.0 і занадта вялікі... вы маглі б таксама паставіць турба на 1.6 mjt, які павінен мець такую ж отбортовку
    Але змены ў перепускной мог бы зрабіць я..я павінен зрабіць спецыяліст?
    шланг для вады??...у 70 не вады...можа быць, то ў 90 вы??!!
    трубка вяртання турба так?

я спадзяюся, што не пойдзем на вуліцу, ot

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    Але змены ў перепускной мог бы зрабіць я..я павінен зрабіць спецыяліст?
    шланг для вады??...у 70 не вады...можа быць, то ў 90 вы??!!
    трубка вяртання турба так?

я спадзяюся, што не пойдзем на вуліцу, ot
    Я лічу, што вера мае намер алюмініевай трубы вады, якая ідзе для падлучэння цеплаабменніка, трубкі вяртанне будзе труба, якая знаходзіцца пад турба для зліву алею lubbrificazione ў блоку цыліндраў рухавіка
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вы, вадаправод, у ўвазе таго, што ідзе ў цеплаабменнік, і, як шланг вяртання алею ад турбіны ў блок цыліндраў.
    Цяпер, што мне прыходзіць на розум, я таксама замяніў трубкі падачы алею турбіны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Вы, вадаправод, у ўвазе таго, што ідзе ў цеплаабменнік, і, як шланг вяртання алею ад турбіны ў блок цыліндраў.
    Цяпер, што мне прыходзіць на розум, я таксама замяніў трубкі падачы алею турбіны.
    усё гэта таму, што яны знаходзіліся ў розных кропках два турба праўда? чаму на маёй не я павінен змяніць усе гэта, адзінае, што я змяніў-гэта термостатический клапан, інакш помпа 90cv не ўваходзіў нават маліцца на арамейскай
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    усё гэта таму, што яны знаходзіліся ў розных кропках два турба праўда? чаму на маёй не я павінен змяніць усе гэта, адзінае, што я змяніў-гэта термостатический клапан, інакш помпа 90cv не ўваходзіў нават маліцца на арамейскай
    Помпа rail 90 л. с.? Я яшчэ ў 70 л. с., і цяпер, здаецца, трымаць таксама ў 1600 бар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Помпа rail 90 л. с.? Я яшчэ ў 70 л. с., і цяпер, здаецца, трымаць таксама ў 1600 бар
    Я зламаўся, што 70 для гульні ў дызпаліва няякасных і паклаў яго прама ў 90
    Алекс

Старонка з 106 106 PrimaПерад ... 65696104105106

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •