Старонка 105 з 111 PrimaПерад ... 55595103104105106107 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 1,041 да 1,050 на 1107
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Шчыра кажучы, не ведаю, што адпавядае, але гэта не абмежавальнік ціску трубы..

Разгледзім карту асноўнага ўпырску, як называецца ECM, гэта карта 16 x 24 ( 16 слупкоў і 24 лініі) бачная 16bit, многія сцвярджаюць, што гэта перавернутая карта, яшчэ няма.. але паняцце інтэрпрэтацыі карту, і ўсе не так, на самай справе не год, абароты x нагрузкі і інш.. але бенс? па восі X мы маем ціск ў магістралі высокага ціску, а па восі Y колькасць? ўводзяць IQ вымяраецца ў мм3/str (mm3/stroke)
    імя карты ?: SR - Main inj. ctrl - Injector. map for small Qmain: f(Prail,Qmain)
    значэнне X = (2 x Eprom) -100 зрушэнне - ціск
    значэнне Y = (0,002930 x eprom) - IQ
    ...і што? калі кожная крывая не супадае абаротаў у хвіліну, што адпавядае? напрыклад, для крывой справа ( самы высокі), што адпавядае? на высокі ціск?? у высокі iq?
    я магу сказаць, што, зняўшы ў таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у damos тым не менш, павінны сказаць, калі ? адваротнае або няма...
    формы і карту па мне...апошні выгіб на правай,самай высокай з усіх,адпавядае часу ўпырску, самая нізкая-press rail і больш нізкіх колькасцях? ўводзілі....на самай справе час ўпырску ? вельмі доўга..***** і ў звычайную карту Tinj, дзе менавіта гэтай крывой знаходзіцца ў пачатку ўсіх іншых, гледзячы на карту, заўседы ў 2d..
    Прывітанне манро, я хацеў спытаць, калі ты думаеш заўсёды так? гэтая ваша фраза адукаваў мяне, і я растлумачу чаму:мне давялося на пункт 70 л. с., што
    зняць у таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!! на практыцы я зняў у апошнія 4-5 крывых dx 40 ачкоў у ніжняй часткі крывых, дзейнічаючы такім чынам, у першай частцы гонкі акселератара і на нізкіх абарачэннях...нават па мінімуму...не puzzzava больш!! ха-ха, не зразумела нічога, пакуль я не прачытаў тваю фразу..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Прывітанне Турба,
    першыя тры лім ок
    іншыя 3 не ведаю іх, і я ўсталі на долю топ-3, хоць я не праверыў да
    для часоў, а я не вярнуўся, таму што, зняўшы ў таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Хлопцы, але па-сапраўднаму мы робім?
    тут мы, на асновах, але па-сапраўднаму да асноў...
    - кажу я, але, як і можна..
    Усе гэтыя абмежавальнікі першасных cio? тыя важныя
    065AC0-065AD0 чытаюцца наадварот
    065AE0-065AF0 чытаюцца наадварот
    0680F8-068108 чытаюцца наадварот
    cio? дзе вы чытаеце 4500giri ў рэальнасць 900giri, дзе і 700 на самай справе я 5000
    065416-065436
    065444-065458
    06548C-0654BC
    яны драўляныя, як правіла,..
    068A44-068D42 ўпырску parzializzato вы чытаеце гэта на мой погляд нармальна..
    затым Ціск у рэйл-й? канферэнц-й? памяншаюць час у зша..
    першы крок, як я гэта называю на зямлю..
    квадратныя і я зняў капрызы з так званых спецыялістаў..
    мы гаворым аб рухавіках stok..
    але гэтыя асновы і на іншых картах яны з'яўляюцца другаснымі, калі не так жа, недарэчнымі..
    вы драйвер wish ідзе, ці пойдзе,адэкватны,
    але паспрабуйце даць толькі 1000 ачкоў да лім пара і 5-15% да часу ўпырску ў правільным кірунку, і вы ўбачыце розніцу..
    Цяпер руна пакласці на паднос з чыстага золата.
    я ўпэўнены ў тым, што я кажу, цяпер справа за вамі, адмаўляць гэта..
    вам слова..
    Прывітанне Турба,
    першыя тры лім ок
    іншыя 3 не ведаю іх, і я ўсталі на долю топ-3, хоць я не праверыў да
    для часоў, а я не вярнуўся, таму што, зняўшы ў таблічнай 40 ачкоў у ніжнім dx ( цыферблат dx) машына з абалонкай ў ніжняй і ў першай частцы акселератара, для гэтага, мне здаецца, усё назад!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    не я згадаў, турба....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў riccardo92 Visualizza Messaggio
    Па мне дзірку ? у асноўным на карту, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту f. тэмп астуджальнай вадкасці. Па-мойму, варта чытаць наадварот, што таксама, па-вашаму?
    у карты педаль, я чытаю кожную крывую наадварот, але крывыя нагрузкі расці заўсёды правільна..што вы думаеце??
    абмежавальнік крутоўнага моманту f.тэмпература сцёкавых вод. не разумею!! здавалася б, усё наадварот, як асобныя крывыя, якія ўсе разам узятыя!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
    калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea

такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку

затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......
    Сапраўды?? асьпіда, то 2 абмежавальнікі ў купал, вы прачыталі правільна??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    пасля таго, як столькі часу, што я не хадзіла ў гэтую тэму, я перачытаў усе 15 старонак, што я страціў, і я хацеў бы выказаць свае думкі на нейкі
    пост, які мяне заінтрыгаваў тыпу дотыку anniver карты педаль з тымі каштоўнасцямі, якія ен усталяваны ў нуль, ну і што з таго, што я аказваецца восі x
    абаротаў рухавіка варта чытаць справа налева (дзе ecm-кажа 85 абаротаў у хвіліну павінны быць 5300), затым in bad dad так не дзівіць мяне, што ў 5200 спыняецца, запыт крутоўнага моманту ? нуль.
    і што тычыцца абмежавальніка крутоўнага моманту ў залежнасці ад тэмпературы, калі я правільна зразумеў, кажаце пра тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту #2,
    мне, здаецца, свайго роду суадносіны паветра/дызель самай справе, памножыўшы значэнне па восі z для 0,001302 (каэфіцыент пераўтварэння afr) я з рэальныя значэння
    каля 11,5 - 12; калі мы гаворым аб гэтай карце
    Прывітанне Dariuccio..
    вось...і так ні фіга сабе, як вы націснеце? тады гэта не абмежавальнік? тады, калі вы змесціце іх як абмежавальнікі робіш бардак!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    у карты педаль, я чытаю кожную крывую наадварот, але крывыя нагрузкі расці заўсёды правільна..што вы думаеце??
    абмежавальнік крутоўнага моманту f.тэмпература сцёкавых вод. не разумею!! здавалася б, усё наадварот, як асобныя крывыя, якія ўсе разам узятыя!!
    У рэшце рэшт я прыйшоў да высновы, і думаю, што гэта правільна, што карты педаль, чытаюць, як правіла, у 2d 8 panettoni, што працэнты педаль, і кожны момант кручэння ад 0 да 5700

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    У рэшце рэшт я прыйшоў да высновы, і думаю, што гэта правільна, што карты педаль, чытаюць, як правіла, у 2d 8 panettoni, што працэнты педаль, і кожны момант кручэння ад 0 да 5700
    так што вы злёгку ад sx ----> dx значэння кожнай крывой?
    Алекс

Старонка 105 з 111 PrimaПерад ... 55595103104105106107 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •