прывітанне ўсім, шукаю файл ori для Honda Civic 2.2 CDTI 140cv 1037396119.
Я праверыў у базе дадзеных файлаў крычы і не прысутнічае.
Дзякуй за дапамогу
прывітанне ўсім, шукаю файл ori для Honda Civic 2.2 CDTI 140cv 1037396119.
Я праверыў у базе дадзеных файлаў крычы і не прысутнічае.
Дзякуй за дапамогу
Я 1037396118 цяпер нагрузкі ў базе дадзеных..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
прывітанне cinqueturbo, я пайшоў у банк дадзеных, каб загрузіць файлы, якія вы дадалі, але winrar кажа, што ён пашкоджаны, вы можаце праверыць ? дзякуй
абнаўленне winrar і я, нарэшце, удалося адкрыць файл, я спрабаваў параўнаць файл крычы, што ты выклаў, ты і тое, што я чытаў, але ёсць вельмі шмат адрозненняў, праблема ў тым, што я не магу адрозніць розніцы дат ад іншай версіі і адрозненні, звязаныя з змяненнем, што яны зрабілі![]()
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
дзякуй cinqueturbo, па-твойму, я змагу сам аднавіць эбу ? на практыцы, у мяне ёсць адзін сябар, які зрабіў карту час таму, і цяпер страціў файл крычы
Вядома, вы можаце...mpps працуе выдатна на гэта аўто!!
Табе патрэбен крычы...так бы адрозненні. ..з вынікам у з defap.....але гэта не так проста, як ты думаеш. Я магу задаць табе пытанне..у вашым файле, што ёсць, што не падабаецца? Вашу карту ад праблем? У цябе працуе круіз-кантроль?
прывітанне riox80,
тады я заяўляю, што гэты файл-гэта аўто майго сябра, які зрабіў карту час таму, але з гадамі ён страціў флэшку, дзе быў файл крычы.
У любым выпадку, я прывёў гэтую машыну(з 180cv ў "падрыхтоўцы" ), і я павінен сказаць, што мне не здаецца, што ён нават не 140cv так што мой сябар хацеў вярнуць яе назад без страт, адключэнне fap .
Круіз не працуе, але, здаецца, гэта звязана з тым, што быў адключаны fap.