Канал strapositivo для хлопчыкаў выканана супастаўленні egroff і scodifica на seat ibiza 1.4 TDI, нягледзячы на некаторыя праблемы з рухавіком, відаць, што быў усталяваны рухавік НБМ на блок кіравання AMF нам удалося вырашыць усе
Канал strapositivo для хлопчыкаў выканана супастаўленні egroff і scodifica на seat ibiza 1.4 TDI, нягледзячы на некаторыя праблемы з рухавіком, відаць, што быў усталяваны рухавік НБМ на блок кіравання AMF нам удалося вырашыць усе
Дзякуючы прафесіяналізму супрацоўнікаў PROFESSIONALCHIPTUNING, вы можаце мець самыя выгадныя файл .мод у самыя кароткія тэрміны!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рэкамендую ўсім спадзявацца на свае ;-) ;-)
Добрай раніцы ўсім, я хацеў бы падзяліцца з вамі маёй выдатнай вопыт працы з professionalchiptuning....я заяўляю, што я механік і аўтааматар і апрацоўкі ўсіх відаў....быў час, што я хацеў пачаць з перапрызначыць, але я не ведаў, як рухацца да таго дня, калі мой дарагі сябар, я не казаў пра professionalCT прыняў з энтузіязмам, я адразу патэлефанаваў, і мне адказалі, з дакладнасцю і прафесіяналізмам...пасля ўстанаўлення ў рэйс з'ехаў...я заяўляю, што я быў вельмі скептычна... я зрабіў шмат курсаў, але не лёгка вярнуцца дадому з яснымі ідэямі ...ну, я магу запэўніць, што на працягу 2 дзён яны пасадзілі мяне ў стане зрабіць карту..., пачынаючы з 0...я таксама хацеў бы адзначыць абслугоўванне, якое я атрымаў ад аэрапорта да гатэля і ад гатэля да штаб-кватэры professionalCT кожны дзень мяне забіралі, і я яе праводзілі....сапраўды выбітны......але магу вас запэўніць, што задавальненне самай грубай і прыехала 3 дні таму, калі я нанёс на карту пасля рэзкі без ведама кліента( які з'яўляецца блізкім сябрам і даўно хацеў супаставіць яго аўтамабіль) і з прыназоўнікам тэст-драйв пасля 3 хвілін, што ён выйшаў з майстэрні, атрымаць яго тэлефон, спытаўшы гучным голасам, што, ЧОРТ вазьмі, У мяне КАМБІНАВАНЫ НА МАШЫНУ..... ад шчасця.....я задаволены, і я павінен сказаць ДЗЯКУЙ ProfessionalChipTuning, таму што мая мара стала рэальнасцю....
(і пасля курсу заўсёды стра гатовыя адказаць на любыя пытанні па тэлефоне ці **** сапраўды выдатны сэрвіс)
Вялікі прафесіяналізм і хуткасць, defap egr-off і павелічэнне коней для Мэрсэдэс з эбу Delphi.
Праз пару гадзін я атрымаў зменены файл, і кліент задаволены, і машына ляціць без намёку на дымнасць.
Дзякуй
іншы выдатны вопыт, онлайн-сэрвіс, туалетно-касметычнымі прыладамі свабодныя нумары і высокі ўзровень прафесіяналізму, карта ідэальна з першага разу. Дзякуй за ўсё, у бліжэйшы час. Раберта
Я павінен зрабіць мае кампліменты супрацоўнікам за выдатную працу, выкананую на карце мой фургон.
Раней гэта было складана зрабіць з коркі на TIR ў гару шашы. А цяпер практычна ператварыўся і, здаецца, яшчэ адзін рухавік.
І гэта стала прыемна ездзіць і падарожнічаць-гэта значна больш расслабленым.
Яшчэ раз дзякуй
я ведаў Данііл у гэтыя дні, і што сказаць у дадатак яшчэ падзякаваць, пакінуць супер станоўчы водгук за хуткасць,і гатоўнасць, з якой вітае, як і я, і мой сябар, які меў адлюстраванне калі str шчаслівыя.
яшчэ раз дзякуй і да наступнага..
Нью-досвед працы з онлайн-сэрвіс, што сказаць, без слоў, для апрацоўкі, даступнасць, хуткасць у падрыхтоўцы карце, заўсёды вельмі карысна, калі пасля завяршэння працы, што і раней, рэкамендую ўсім настойліва рэкамендую, вы не будзеце цалкам расчараваныя :-)
Колькі л. с. у вас цяпер? Макс хуткасць?