Стар. 25 з 25 PrimaПерад ... 15232425
Вынікі ад 241 да 250, ад 250
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    22
    Канал strapositivo для хлопчыкаў выканана супастаўленні egroff і scodifica на seat ibiza 1.4 TDI, нягледзячы на некаторыя праблемы з рухавіком, відаць, што быў усталяваны рухавік НБМ на блок кіравання AMF нам удалося вырашыць усе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17
    Дзякуючы прафесіяналізму супрацоўнікаў PROFESSIONALCHIPTUNING, вы можаце мець самыя выгадныя файл .мод у самыя кароткія тэрміны!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Рэкамендую ўсім спадзявацца на свае ;-) ;-)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    Добрай раніцы ўсім, я хацеў бы падзяліцца з вамі маёй выдатнай вопыт працы з professionalchiptuning....я заяўляю, што я механік і аўтааматар і апрацоўкі ўсіх відаў....быў час, што я хацеў пачаць з перапрызначыць, але я не ведаў, як рухацца да таго дня, калі мой дарагі сябар, я не казаў пра professionalCT прыняў з энтузіязмам, я адразу патэлефанаваў, і мне адказалі, з дакладнасцю і прафесіяналізмам...пасля ўстанаўлення ў рэйс з'ехаў...я заяўляю, што я быў вельмі скептычна... я зрабіў шмат курсаў, але не лёгка вярнуцца дадому з яснымі ідэямі ...ну, я магу запэўніць, што на працягу 2 дзён яны пасадзілі мяне ў стане зрабіць карту..., пачынаючы з 0...я таксама хацеў бы адзначыць абслугоўванне, якое я атрымаў ад аэрапорта да гатэля і ад гатэля да штаб-кватэры professionalCT кожны дзень мяне забіралі, і я яе праводзілі....сапраўды выбітны......але магу вас запэўніць, што задавальненне самай грубай і прыехала 3 дні таму, калі я нанёс на карту пасля рэзкі без ведама кліента( які з'яўляецца блізкім сябрам і даўно хацеў супаставіць яго аўтамабіль) і з прыназоўнікам тэст-драйв пасля 3 хвілін, што ён выйшаў з майстэрні, атрымаць яго тэлефон, спытаўшы гучным голасам, што, ЧОРТ вазьмі, У мяне КАМБІНАВАНЫ НА МАШЫНУ..... ад шчасця.....я задаволены, і я павінен сказаць ДЗЯКУЙ ProfessionalChipTuning, таму што мая мара стала рэальнасцю....
    (і пасля курсу заўсёды стра гатовыя адказаць на любыя пытанні па тэлефоне ці **** сапраўды выдатны сэрвіс)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Вялікі прафесіяналізм і хуткасць, defap egr-off і павелічэнне коней для Мэрсэдэс з эбу Delphi.
    Праз пару гадзін я атрымаў зменены файл, і кліент задаволены, і машына ляціць без намёку на дымнасць.
    Дзякуй

НАВІЧОК L'avatar di zxrrr
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    іншы выдатны вопыт, онлайн-сэрвіс, туалетно-касметычнымі прыладамі свабодныя нумары і высокі ўзровень прафесіяналізму, карта ідэальна з першага разу. Дзякуй за ўсё, у бліжэйшы час. Раберта

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    1
    Я павінен зрабіць мае кампліменты супрацоўнікам за выдатную працу, выкананую на карце мой фургон.
    Раней гэта было складана зрабіць з коркі на TIR ў гару шашы. А цяпер практычна ператварыўся і, здаецца, яшчэ адзін рухавік.
    І гэта стала прыемна ездзіць і падарожнічаць-гэта значна больш расслабленым.
    Яшчэ раз дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    23
    я ведаў Данііл у гэтыя дні, і што сказаць у дадатак яшчэ падзякаваць, пакінуць супер станоўчы водгук за хуткасць,і гатоўнасць, з якой вітае, як і я, і мой сябар, які меў адлюстраванне калі str шчаслівыя.
    яшчэ раз дзякуй і да наступнага..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    23
    Нью-досвед працы з онлайн-сэрвіс, што сказаць, без слоў, для апрацоўкі, даступнасць, хуткасць у падрыхтоўцы карце, заўсёды вельмі карысна, калі пасля завяршэння працы, што і раней, рэкамендую ўсім настойліва рэкамендую, вы не будзеце цалкам расчараваныя :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Колькі л. с. у вас цяпер? Макс хуткасць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tinturia Visualizza Messaggio
    Вось тут не ведаю, хлопчыкі, professional chiptuning, што далі мне дапамогу для выдалення egr на пола 1.6 90cv,ecu continental simos pcr 2.1.....аперацыя не ад усіх...І за прадстаўленую падтрымку ў працэсе чытання і scritura ecu questione.Grazie
    Колькі л. с. у вас цяпер? Макс хуткасць?

Стар. 25 з 25 PrimaПерад ... 15232425

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •