Дзякуй cinqueturbo,на дадзены момант я не ў пк заўтра спампаваць і паглядзець усё магу chirederti калі вы паглядзелі файл, які я лічу не нармальна? Вы знайшлі што-тое, што не так? Аўтамабіль павінен вярнуцца ў сераду і чацвер, і я згадаў толькі ў recovery, як і раней, dell, выдаленне dpf. Але я думаю, гэта залежыць ад таго, улічваючы, што аўтамабіль цыркулюе мала і, верагодна, не будзе мець зрабіў так шмат км ад defap. У любым выпадку, яшчэ раз дзякуй і добры вечар
Cinqueturbo я скапіяваў мод на bdm файл крычы, што я ў базе дадзеных,як толькі мне трапляе ў аўто(думаю, у чацвер) я працягваю пісаць. Для таго, каб зрабіць нарыхтоўкі я прапаную пакласці перад файл врі?ці я магу зрабіць нават з файлам mod бягучай? Хоць не хацеў бы я памыляцца, але дыягназ мне памылку, калі я спрабую скінуць параметры dèf нават гадзін,затым засмечаных падала, але не спецыяльна для цябе( я не хачу сказаць, дзярмо, але прайшло даволі шмат часу), dpf, вядома, ужо апусцелі.а пакуль, яшчэ раз дзякуй
я раю табе напісаць файл Крычы, і рабіць працэдуры ад 0..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Чытаючы папярэднія пасты, я казаў, што праблемы з нарыхтоўкі, ужо з аўто,мне памылку працэдуры перарываецца. У такім выпадку, працягваць у любым выпадку? Ці можа быць праблема? На абнуленне я памятаю, як спрабаваў зрабіць гэта з brienbee і texa.
Дзякуй за клопат errecinque але для абнулення на ўвазе скід параметраў dpf. Аўтамабіль толькі што вярнулася пасля do зірнуць на праблему і абнавіць
Хлопцы, у рэшце рэшт, на шчасце, праблема была не dpf,а працавала толькі адна з двух турбін, нават калі на думку кліента, "таму зноў той жа дэфект"!!! Але гэта было не так... ўсё роўна дзякуй за cinqueturbo і errecinque для даступнасці!і яшчэ раз: ніколі не давярай таму, што кажа кліент!