Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -

Абмеркаванне: Dpf Off edc16c35

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, падкажыце. Праз некалькі дзён мне вяртанне bmw вышэй скардзіліся на тую ж праблему,я яшчэ не меў магчымасці ўбачыць аўтамабіль,хто-то можа праверыць файл, каб зняць якія-небудзь сумненні?
    Паспрабуйце яго і дайце мне ведаць.. і выконвайце інструкцыі..
    File Allegati Файл Ўкладання
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй cinqueturbo,на дадзены момант я не ў пк заўтра спампаваць і паглядзець усё магу chirederti калі вы паглядзелі файл, які я лічу не нармальна? Вы знайшлі што-тое, што не так? Аўтамабіль павінен вярнуцца ў сераду і чацвер, і я згадаў толькі ў recovery, як і раней, dell, выдаленне dpf. Але я думаю, гэта залежыць ад таго, улічваючы, што аўтамабіль цыркулюе мала і, верагодна, не будзе мець зрабіў так шмат км ад defap. У любым выпадку, яшчэ раз дзякуй і добры вечар

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Cinqueturbo я скапіяваў мод на bdm файл крычы, што я ў базе дадзеных,як толькі мне трапляе ў аўто(думаю, у чацвер) я працягваю пісаць. Для таго, каб зрабіць нарыхтоўкі я прапаную пакласці перад файл врі?ці я магу зрабіць нават з файлам mod бягучай? Хоць не хацеў бы я памыляцца, але дыягназ мне памылку, калі я спрабую скінуць параметры dèf нават гадзін,затым засмечаных падала, але не спецыяльна для цябе( я не хачу сказаць, дзярмо, але прайшло даволі шмат часу), dpf, вядома, ужо апусцелі.а пакуль, яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я раю табе напісаць файл Крычы, і рабіць працэдуры ад 0..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Чытаючы папярэднія пасты, я казаў, што праблемы з нарыхтоўкі, ужо з аўто,мне памылку працэдуры перарываецца. У такім выпадку, працягваць у любым выпадку? Ці можа быць праблема? На абнуленне я памятаю, як спрабаваў зрабіць гэта з brienbee і texa.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Чытаючы папярэднія пасты, я казаў, што праблемы з нарыхтоўкі, ужо з аўто,мне памылку працэдуры перарываецца. У такім выпадку, працягваць у любым выпадку? Ці можа быць праблема? На абнуленне я памятаю, як спрабаваў зрабіць гэта з brienbee і texa.
    Будучы c35 калі вам трэба, вы можаце выдаліць dtc. Калі вам трэба скажы мне код ад аптымістычнай, што мы адчуваем

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй за клопат errecinque але для абнулення на ўвазе скід параметраў dpf. Аўтамабіль толькі што вярнулася пасля do зірнуць на праблему і абнавіць

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, у рэшце рэшт, на шчасце, праблема была не dpf,а працавала толькі адна з двух турбін, нават калі на думку кліента, "таму зноў той жа дэфект"!!! Але гэта было не так... ўсё роўна дзякуй за cinqueturbo і errecinque для даступнасці!і яшчэ раз: ніколі не давярай таму, што кажа кліент!

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •