Апускаючы абмеркавання, якое я падзяляю, што было б лепш, адлюстраванне, цікава меркаванне на нейкі дадатковы модуль.
Апускаючы абмеркавання, якое я падзяляю, што было б лепш, адлюстраванне, цікава меркаванне на нейкі дадатковы модуль.
па нагоды гарантыі я езджу адзін на tdi 105л. с. узяў на baya 59,99 за еўра і робіць свой доўг ад 1 года і 2 месяцаў і лепш вы сябе адчуваеце.
Я думаю, што больш ці менш за ўсе тыя, якія працуюць на чыгуначных прыйшлі да таго ж выніку, так што марнаваць fortune гэта бескарысна [далей]
Марка, мадэль модуля?
Прывітанне, я аддаю перавагу адлюстраванне, і значна лепш, чым модуль, модуль адкрывае падняў кран, адлюстраванне, я магу зрабіць усё, што я хачу..
пошук, што гэта адзіны рускі, каб каштаваць гэтых грошай
Я распавяду вам, як ці. Улічваючы, што перад пакупкай я звязаўся з прадаўцом, запэўніўшы, што для маёй мадэлі ў іх ужо прададзена так шмат і яны былі правераныя, ll форму, я прыбыў з двума праводкі (siemens і Bosch). З адным з правадоў не не загружаўся, а з другога ездзіць на трох цыліндрах.
Праверылі блок кіравання, я ўбачыў, што гэта Continental..........адправіў дадатковы модуль да прадаўца, што мне вернутая.
Я спрабаваў адзін, але з fap мог выкарыстоўваць толькі адну карту на 4 , я паспрабаваў у 2, а неўзабаве пасля гэтага быў заблякаваны, таму я зняў і рэгенерацыі ( у падарожжа, у 1098 км, а не поўны ке я зрабіў адзін з паловай)