Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 36 11-20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Пытанне, як максімальная хуткасць колькі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Інструмент мне спаўняецца 185 Км/сек. Не асабліва хутка, і нават пара, нягледзячы на карту, не вельмі. Акрамя таго, ён акцэнтаваў вядомы дэфект ціканне фарсунак на нізкіх абарачэннях. na напалову карацей. Мне трэба знайсці добрую карту. Тое, што я купіў, мяне не задавальняе.

Ўсё яшчэ чакаю нейкай добрай душы, што мне паказвае нейкі адрас, карта карысная.

дзякуй!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    мм, вы, верагодна, не зверху, як карту , але дзе ты "вады"? як то я паставіў на сваю машыну? павінны зрабіць 183 арыгінал(рэальныя), так што калі назад 185 інструмента, верагодна, ідзе менш, чым на арыгінал ! па-мойму там больш, чым казіно на гэтай карце, на жаль, я не тэхнічны чалавек, але тое нямногае, што я магу зразумець нейкай кропцы на карце ідзе ў разрэз і стварае праблемы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    ты калі-небудзь вырашана?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Не, я загрузіў карту, якая ідзе недалёка , хуткасць спрабаваў да 210 Км/ч, але ў мяне заўседы праблема біцця фарсунак і слабы на сёння. Калі павелічэнне паліць, як паравоз, але не коціць, як і павінен. Блок кіравання неразборлівы без драйвера гэта займае адну гадзіну, толькі для пракруткі карты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    ну мая спыняецца на 199, то т ідзе ўжо лепш ( які інструмент выкарыстоўваеце x напісаць?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    KESS Клон з модулем tricore, і калі я адкрыў antituning. Потым выкарыстання таксама ў Genius DIMSPORT першапачаткова для іншых справамі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Але файл ложак з newgenius менш, як памеры супрацьстаяння ў адной пасцелі з пеўня, або іншы інструмент?! Існуе магчымасць запісаць файл у newgenius з пеўня, змяніўшы што-то?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Так , мае значна меншы памер, файл beetle ад двух мега станьце 118 кб. Вядома, я кажу пра версіі SLAVE, а затым у зашыфраваным выглядзе і нечытэльным з інструментамі, як менавіта KESS і ПЕР'І Гаспадара. Тэхнічна расшыфраваць можна перапісаць з інструмент, любы, але на практыцы гэта вельмі цяжка расшыфраваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    ок, тады калі я не магу знайсці зыходны файл, пасля абнаўлення яны спыніліся убачыў, што на маёй былі змененыя занадта шмат значэння, і ніхто не бярэ на сябе праца (справядліва), каб вярнуць усё ў пачатак каардынатаў, а затым зноў змяніць

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •