-
Пытанне, як максімальная хуткасць колькі?
-
Інструмент мне спаўняецца 185 Км/сек. Не асабліва хутка, і нават пара, нягледзячы на карту, не вельмі. Акрамя таго, ён акцэнтаваў вядомы дэфект ціканне фарсунак на нізкіх абарачэннях. na напалову карацей. Мне трэба знайсці добрую карту. Тое, што я купіў, мяне не задавальняе.
Ўсё яшчэ чакаю нейкай добрай душы, што мне паказвае нейкі адрас, карта карысная.
дзякуй!!
-
мм, вы, верагодна, не зверху, як карту , але дзе ты "вады"? як то я паставіў на сваю машыну? павінны зрабіць 183 арыгінал(рэальныя), так што калі назад 185 інструмента, верагодна, ідзе менш, чым на арыгінал ! па-мойму там больш, чым казіно на гэтай карце, на жаль, я не тэхнічны чалавек, але тое нямногае, што я магу зразумець нейкай кропцы на карце ідзе ў разрэз і стварае праблемы
-
ты калі-небудзь вырашана?
-
Не, я загрузіў карту, якая ідзе недалёка , хуткасць спрабаваў да 210 Км/ч, але ў мяне заўседы праблема біцця фарсунак і слабы на сёння. Калі павелічэнне паліць, як паравоз, але не коціць, як і павінен. Блок кіравання неразборлівы без драйвера гэта займае адну гадзіну, толькі для пракруткі карты.
-
ну мая спыняецца на 199, то т ідзе ўжо лепш ( які інструмент выкарыстоўваеце x напісаць?)
-
KESS Клон з модулем tricore, і калі я адкрыў antituning. Потым выкарыстання таксама ў Genius DIMSPORT першапачаткова для іншых справамі.
-
Але файл ложак з newgenius менш, як памеры супрацьстаяння ў адной пасцелі з пеўня, або іншы інструмент?! Існуе магчымасць запісаць файл у newgenius з пеўня, змяніўшы што-то?
-
Так , мае значна меншы памер, файл beetle ад двух мега станьце 118 кб. Вядома, я кажу пра версіі SLAVE, а затым у зашыфраваным выглядзе і нечытэльным з інструментамі, як менавіта KESS і ПЕР'І Гаспадара. Тэхнічна расшыфраваць можна перапісаць з інструмент, любы, але на практыцы гэта вельмі цяжка расшыфраваць.
-
ок, тады калі я не магу знайсці зыходны файл, пасля абнаўлення яны спыніліся
убачыў, што на маёй былі змененыя занадта шмат значэння, і ніхто не бярэ на сябе праца (справядліва), каб вярнуць усё ў пачатак каардынатаў, а затым зноў змяніць
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума