Давай, мне цікава паглядзець, свой.... калі вы хочаце, змяніць гэта мой апошні мод і, наклаўшы так, я гляджу....
Бачыш? Ніхто не ўмешваецца, таму што, калі ты яшчэ з ориг, перад усімі прафесарамі е......пасля таго, як усе нямыя, як быццам гэта злачынства, прывесці файл у добрае месца.
Усе гатовыя дапамагчы бліжняму!!!
Тады сымон хацеў у цябе спытаць сёе-што так і all адрас 0892c4. затым абмежавальнікі, якія кажу я вам у 0915c4 і 091668 , 09166a гэтыя апошнія два біта, каб прынесці, як усе астатнія, я, як правіла, іх накладваюць на 12800, і я ў камандзе . мой савет тычыцца тэрмінаў, якія мне не вельмі-то яны зроблены добра і з ворсіна ціску ў рампы, я ўбачыў, што абмежавальнік ты ўжо мод. rail знойдзеш у 08f910. зрабіце гэта, і тады паглядзім, яшчэ 2 рэчы
0892c4 я бачыў, як мадыфікаваны, так і ў многіх іншых карт, ужо правераных, але, на жаль, я не разумею, што такое
Што абмежавальнікі і, што біт? Там я бачыў ужо зменены на іншыя карты, але, не будучы ўпэўнены, што яны былі, я іх пакінуў.
Часы крычы, там я ўжо змененыя ў парадку soft у апошні мод (наступнай за таго, што я бачыў з 29), што заўтра я затеваю, так як толькі ў рампы паднялі злёгку....
абмежавальнікі дызель, але не памятаю на падставе чаго. час мне не здавалася, я бачыў, павялічыўшыся больш чым на 15%, таму я спытаў, калі я курыў. а паправіць абмежавальнікі фолаў каманды для rail каэфіцыент пераўтварэння 7.51 я не збіраюся больш за 50 бар для выкарыстання кожны дзень. пошты, файл-і тады мы бачым таксама і іншыя рэчы
Прабач мяне, Збаўца, я загрузіў я файл няправільна, на якім я рабіў тэсты, пачнем з таго, правільнае сёння: "мод 01 кастрычнік."....Вось чаму ніколі не разумела, навошта пытаецца, калі ён курыў![]()
Ты ўжо зразумеў, што б'юся з разлікамі і розныя каэфіцыенты пераўтварэнні, а? hi...hi hi....... help!!!![]()
Прывітанне, па-першае, я хачу падзякаваць цябе за цікавасць і за дапамогу, сапраўды дзякуй!
Але абмежавальнікі ў камандзе, так высокія, і нават на высокіх абарачэннях? Turbo, limit turbo і overboost orig? Вядома, я старанна вывучаў і, можа быць, паспрабую рабіць часопіс. У вас цыліндраў?