Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў baiosso Visualizza Messaggio
    забудзь , я ўжо кінуў mondeo 2.0 tdci па гэтай нагоды ...г. зн. за межамі рухавікоў fiat з майго боку не ведаюць, рамонт трубы.. ужо для праверкі фарсунак у той час без падыходнага інструмента мяне паслалі за межамі ўчастка, вярну праз 2 месяцы. а ад таго, што вядома, не пачуць біццё анамальныя , здымка добрая , і збірае castrol 5w30 a1 b1 a5-b5 арыгінальны з лагатыпам ford кожны купон , мяне здзіўляе толькі той факт, што еўра-4, 2008 года ёсць прашыўка 2001 года.. хто-небудзь ведае што-то аб гэтым? знішчае, робіць мяне ў сярэднім 12 за літр у дзяржаўнай
    Не не ён прашыўка 2001 года і свой інструмент, што ён адыграў дрэнна, нейкі код..
    калі аўтамабіль не мае праблем звычайна няма, то расход паліва і выкліканая з DPF, што і ў пастаяннай рэгенерацыі..
    я ўстаў і ****ll алей?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    5
    няма нікога, хто можа прасьвятліць??дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    5
    не, не dsg, або што-то падобнае, гэта мадэль еўра-4 без dpf адзінае, што я заўважыў, што калі я прыеду ў 3000 абаротаў у хвіліну, адчуваю сябе "татамі" ці "тры" у правай частцы, што не вырашыць, нават не разгортванне новай і вадзяной помпа.. ну..у гэтыя дні я праверыць прывад перепускного клапана турбіны, што з абцугамі мне не перамясціць у см ... можа, у гэтым і праблема

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    татамі і шкіў каленчатага вала або galloppino...здымі рэмень id паслугі і фауны вакол, бачыш, што больш не робіць!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    5
    ах, дзякуй, праверу з механікам твае ўказанні , і паскакаў, што гэта такое канкрэтна? у свеце магілай мяняў шкіў рухавіка кожныя 6 месяцаў , затым я зрабіў змены ад мяне і не зрабіў за 200 000 км, пакуль на звалку. выдатак пакуль вырас да 6.5 л /100 КМ.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •