Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: Opel Антара 2.2 163 л. с.

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    33

Opel Антара 2.2 163 л. с.

Цру ўсім.я нядаўна зрабіла выключыць dpf ад эбу і фізічна выдаленыя.Я, аднак, sentido сказаць, што з эбу Delphi dcm 3.7 усталёўваючы сваю машыну, трэба таксама выключыць dpf ад прабегу altrimento рэгенерацыі частка па змаўчанні кожны малы. км Трэнер сказаў, што не ведае нічога.Хто-небудзь з вас больш дасведчаны і можа даць мне некаторыя тлумачэнні.Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    прывітанне, калі ты гэта выключана, як фізічна, так і ў бу перайсці спакойна, не трэба больш нічога ..
    я, акрамя цябе, заставалася індыкатар няспраўнасці ў запальванні ? але нават калі гэта не цягне за сабой нічога, як толькі гэта было зроблена ад эбу і фізічна .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў mauri0075 Visualizza Messaggio
    Цру ўсім.я нядаўна зрабіла выключыць dpf ад эбу і фізічна выдаленыя.Я, аднак, sentido сказаць, што з эбу Delphi dcm 3.7 усталёўваючы сваю машыну, трэба таксама выключыць dpf ад прабегу altrimento рэгенерацыі частка па змаўчанні кожны малы. км Трэнер сказаў, што не ведае нічога.Хто-небудзь з вас больш дасведчаны і можа даць мне некаторыя тлумачэнні.Дзякуй.
    Выключыць DPF на спідометр, мне здаецца, вялікая танцуй.. ваша праблема звязаная з тым, што Euro5 і, безумоўна, яны складаюцца кассіусом..
    Зрабіце так што вы зможаце зняць карту зменены і размясціць яго, ці пайшлі ад трэнера, сказаўшы, што не зрабіў працу, так аднаўляе вам заўсёды таксама выключае засмечаных з дыягназам.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    33
    Добры дзень і дзякую вас за адказы.Я чытаў у інтэрнэце на нейкім форуме гісторыю кіламетраў.Аўтамабіль ідзе вельмі добра,быў выдалены dpf і зачыняецца клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ecu і проста.Я не хацеў змяняць іншае.Я праехаў каля 900 км, калі я зрабіў працу і да гэтага часу ён ніколі не рэгенеруецца,толькі што, нападаючы дыягназ ,для майго цікаўнасці, я бачыў голас "Адлегласць ад апошняй рэгенерацыі км ...", якія на самай справе ўлічваюцца і павялічваюць кожны раз, калі я выкарыстоўваю аўтамабіль.Гэта і хуткая, што дае мне думаць, што рэгенераваць нават пасля tot км спантанна.Але можа быць, я параноік

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    33
    Усім прывітанне.Хто будзе так добры, каб даць мне пацверджанне, што файл у дадатку адпавядае фактычна да Opel Antara 2.2 120 квт?Павінна быць, ложак з Kess крычы.Я, на жаль, няма ў мяне ведаў.Дзякуй.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Усім прывітанне.Хто будзе так добры, каб даць мне пацверджанне, што файл у дадатку адпавядае фактычна да Opel Antara 2.2 120 квт?Павінна быць, ложак з Kess крычы.Я, на жаль, няма ў мяне ведаў.Дзякуй.
    Ды і дакладна..

Antara 2.2 DCM37-B1E-UGD90U Jul 2013 12 14

3P906021B

Engine Control 0123456789 25194303

DCM37-B1E-UGD90U-Z22H-C140S-15EU-М2-Г-D1Z0612
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    33
    Дзякуй Cinqueturbo, каб твая дапамога.Калі адміністратар згодны, то я магу загрузіць у раздзеле Банк дадзеных files крычы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    33
    Усім прывітанне і добрага Жніўня.Ёсць хто-небудзь падкажыце ,праверыць файл у маей Opel Antara 2.2 163 л. с., калі клапан egr быў зачынены ў электронным выглядзе?У мяне сумневы, таму што пры падключэнні дыягностыкі бачу, працэнт, звязаныя з egr, што змяняецца, паскараецца.Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Усім прывітанне і добрага Жніўня.Ёсць хто-небудзь падкажыце ,праверыць файл у маей Opel Antara 2.2 163 л. с., калі клапан egr быў зачынены ў электронным выглядзе?У мяне сумневы, таму што пры падключэнні дыягностыкі бачу, працэнт, звязаныя з egr, што змяняецца, паскараецца.Дзякуй.
    Адсутнічаюць Дадзеныя ECU, або ў якасці альтэрнатывы, навошта што-то файл Крычы....
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    33
    Дзякуй cinqueturbo.У эбу Delphi dcm3.7, у любым выпадку прыкладаю файл врі.Прывітанне

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •