Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 36

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Beetle 1.6 TD ECU Simos PCR 2.1 : водгук карце і інфармацыя адрасы

Прывітанне,
    хто мае трохі часу, і цікаўнасць можа зірнуць на гэтую карту "Жук", 16 з ЭБУ Simos pcr 2.1. Я не драйверы і г. Д. і не выкарыстоўваю WINOLS і правоў, таму мне цяжка зразумець розныя карты. Прыкладаю на ВРІ і MOD defappata і EGRoff. Машына ідзе досыць добра толькі, што знікае, і да нізкім (ад 1100 да 1400 прыкладна) мае значную дзірку магутнасці, якія я хацеў бы запоўніць, але я не ўпэўнены, дзе ўмяшацца. Я павінен умяшацца, на карце дросельнай засланкі? На які адрас я магу яго знайсці? Таксама EGR я баюся, што не зачынена добра : серыя панеттоне па адрасе 1CFEA2 - 1CFF60 ідуць даведзены да нуля? Абмежавальнік абаротаў у 1D2F38 добра паднялі так?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    серыя панеттоне, якія вы згадалі для egr, каб давесці да нуля, (калі ў вас клапан egr працуе bastanp тыя), каб астатнія карты не ведаю, як табе дапамагчы, даруй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    ОК, сумневы высветлены. Дзякуй і ўсяго добрага зрабіць.
    Чакаю любыя іншыя інфа, пад, хлопцы, я ведаю, што гэта ЭБУ не лёгка!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Кастровиллари
    Паведамленні
    17
    gimarras калі ты можаш даць id ecu, я магу даць усе адрасы, якія вы хочаце,я не магу спампаваць ўкладанне, таму што ў мяне не так шмат паведамленняў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Тады : гэтыя дадзеныя ID:
    HW CAYAC
    SW 03L906023KB
    SW Доб 03L906023KB
    Завод 1.6 R4 CR td
    Я не маю на ўвазе крывыя ціску турба ( з набраць 100 ачкоў). Карты на адрас 1C6768 і 1C87CE не разумею, ці што, і як ўмяшацца. Абмежавальнік крутоўнага моманту ў 1D2FD6, колькі вы можаце падняць? І асабліва пасля defap, як выдаліць турба лаг ад 1100 да 1400 абаротаў у хвіліну і мець гатовы адказ на гэтыя абароты. Затым у верхнім парадку. Дзякуй, што вы падкажаце. Карта мод я купіў, але я хачу зразумець сам, як палепшыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Навінка? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    fabius8585, што ў цябе новага?
    Іншыя?
    Я спыніўся , я зрабіў некалькі тэстаў, але я не хачу перабольшваць перапісаць ECU. Калі хто-то можа даць мне руку...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabius8585 Visualizza Messaggio
    gimarras калі ты можаш даць id ecu, я магу даць усе адрасы, якія вы хочаце,я не магу спампаваць ўкладанне, таму што ў мяне не так шмат паведамленняў.

прывітанне , эбу, што я паклаў вы ведаеце, выпадкова, гэтыя акуляры, што equivallgono?

181E94
    1B2B02 1B2D04
    1B728C 1B73B6
    1EBDD6. 1EBE1A
    1EBE56. 1EBE98

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Я праверыў на маёй врі і mod. Адрасы, якія вы паказалі, з'яўляюцца ўсе зоны, што мой трэнер не закрануў, так што я думаю, калі карты, якія не цікавяць. Не памятаю, ці то я атрымаць сваю карту. Калі вы хочаце, каб вас на месца на ВРІ і MOD, і ўбачыць раёны, якія былі змененыя. Я вылучыў ўпырск, крутоўны момант turbo, абмежавальнік ціску ў рампы і яго абмежавальнік, і EGR. Як я сказаў, аўтамабіль палепшылася, хуткасць больш за 210 толькі, што fumicchia і звычайна стук фарсункі на нізкіх абарачэннях.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152

Rail

Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    Я праверыў на маёй врі і mod. Адрасы, якія вы паказалі, з'яўляюцца ўсе зоны, што мой трэнер не закрануў, так што я думаю, калі карты, якія не цікавяць. Не памятаю, ці то я атрымаць сваю карту. Калі вы хочаце, каб вас на месца на ВРІ і MOD, і ўбачыць раёны, якія былі змененыя. Я вылучыў ўпырск, крутоўны момант turbo, абмежавальнік ціску ў рампы і яго абмежавальнік, і EGR. Як я сказаў, аўтамабіль палепшылася, хуткасць больш за 210 толькі, што fumicchia і звычайна стук фарсункі на нізкіх абарачэннях.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •