-
супраціў для air bag
прывітанне ўсім, я хацеў, каб інфармацыя ,мой сябар патрапіў у аварыю, і ён адкрыў, air bag, шторкі проста не хачу, каб змяніць, я хацеў бы ведаць, што ёсць супраціў я магу паставіць, каб выключыць індыкатар.машына BMW X5 2993 210квт лік рухавік 306d5
-
залежыць ад натяжителя рамяня бяспекі......некаторыя ідуць для таго, каб сігнал pmw.
Калі ў вас 2 драты класіка вы можаце вымераць супраціў pretesionatore боку пярэдняга пасажыра....не impoirta тып аўтамабіля.
у любым выпадку, калі гаворка ідзе пра эбу, падушкі бяспекі, бош паспрабуйце з рэзістар 1 з допускам 0%, чытанне і ў лічбавым, і важна, што мы не допускі.
-
Ок, дзякуй, цяпер я павінен адкласці гэтую краіну на рамонт,калі ён кажа, пасля адпачынку.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
як правіла, ідуць добра на 2,2 ома
-
пацвярджаю, я таксама паставіў адзін раз на аўтамабіль opel merica ад 2,2 ом, калі я правільна памятаю, праграма woow для дыягназу павінны мець функцыю, каб убачыць значэнні супраціваў
-
Я катэгарычна не згодны......калі значэнне і так нізка, што мне да гэтага часу не разумею, паставіць супраціў гэтак нізкае значэнне сярод харчавання dell нацягвальнік і масы ў той час, у якім вам і трэба, гэта напружанне ў адпаведнасці з
ток, які павінен прайсці ён асмальваецца і загараецца.
І зусім беспадстаўныя падобных змен.
Нават калі вы пакладзеце vattaggio высокай, што падтрымлівае гэтую нагрузку ён зрабіў бы на часткі магутнасці, блок кіравання падушкамі бяспекі распаўся, калі ce.
Я зрабіў на клио але толькі таму, што я заўважыў, што на наступны дзень пасля заканчэння тэрміну разгляду і часу, каб замовіць датчык зноў былі нулявымі, але пасля таго як я вярнуў усё на месца.
Калі кліент не хоча марнаваць капусту яго.
Але мы сышлі з розуму!......Калі хто-небудзь з іх памёр ці дрэнна, таму што гэтыя падушкі бяспекі маглі б зрабіць розніцу і не пстрыкнуў па вас, на тых, хто вас наведваў свайго кліента.
Так рызыкаваць за 100€ і выключыць шпіён?.....мы ў гэтым ****llo?.....Бяспека перш за ўсё.
Калі для таго, каб правесці агляд нам, што гэта не законна ў любым выпадку, але тады ён вырашыць, ці вы rirpistina.
Кошт і ёсць сістэма няспраўнасці падушкі бяспекі для датчыка зламаў, іншы і мець сістэму Згламэздаць такім чынам, для капрызе гарыць, што турбуе.
Я, вядома, калі так.......цябе не я......і мне цікава.....лепш з якой-то грошай менш, але спаць спакойна!...
-
Усім прывітанне, на самай справе гэта мега трызненне, гэта проста, каб зрабіць прыемна,калі мы будзем уцякаць і смерць cxxxxx.
-
Глядзець маланка я паўтараю....*****бяру, што кліент і cappriccioso і мы, можа быць, нават калі гэта незаконна, што для таго, каб правесці капітальны рамонт, выключы на час, а потым ці выпраўце або вярніце, як раней.
Асноўная праблема і ўласнай бяспекі, калі адбываецца што-то жа кліентам, вы бераце яго адказнасць.
Нават калі вы растлумачыце, што небяспечна, зрабі падпісаць дырэктар або адсутнасць адказнасці любога роду, у кліент ўваходзіць у адно вуха і выходзіць з іншага, нават без апрацоўкі рызык!.
Першы чалавек, які паказвае пальцам, і хто зрабіў працу.
Для таго, каб як з дэлегацыяй, вы пакрытыя, але вы нас уцягнулі ў ес мала, каб зрабіць.
Я кажу з дваццацігадовым вопытам працы, не ў вашай сферы, але мала што зменіцца, што вы пк або іншую прыладу elettornico або аўто кліент або карыстальнік кажа, што і механік або тэхнік таго, як зрабіў працу "забыўся" сказаць, што мы былі
дазволена з дэлегавання fimrata і пісаць і, можа быць, з лічбавай подпісам!.
І вельмі сур'ёзнае пытанне, так што я асабіста рэкамендую, не выканаць усе зразумець кліента.
Хай дзяўчынка ад 20€!....Тут, вы, верагодна, часу,кар'еры, бізнесу і рэпутацыі!.
-
Прывітанне,мустанг вашай гаворкі не робіць паварот да цалкам маеце рацыю.кліенты капрызяць і ламаюцца.затым з праблем, якія ў вас не напляваць.
-
Прывітанне ўсім я патлумачыў майму сябру, каб гаворка змантаваць супраціў і, каб выключыць індыкатар air bag,або адмовіўся рабіць працу не варта.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума