Першапачаткова Напісаў
MustangGT
нават не думаю пра гэта......магчыма, з вамі асабіста, вы бачылі, што ў любым выпадку заўсёды адной рукой.
не гуляеш, абсалютна гуляць у каго самы доўгі!.....што рабіць, калі першы раз, калі я прашу што-то мяне адшылі я вы адкажаце мне з такім перавагай, што трэба маліцца за дапамогу!.
Рашэнні ў гэтыя некалькі месяцаў я даведаўся так шмат, і, на жаль, у адзіночку, і сумесна з тымі, хто заслугоўвае, не адцягваючыся на fio83.
Часам цэлымі днямі, каб даваць парады па тэлефоне і вырашыць дома, а затым не appriopriata на зацвярджэнне, але з іншага боку ты мяне не ведаеш але я ведаю цябе, і гэта будзе для мяне сапраўдным задавальненнем дзяліцца рашэнняў!.
Вяртаючыся да нас, у агульнай складанасці на гэты эбу і можна, я зрабіў некалькі, і без prolbemi, ніколі не вярнуўся адзін, усе матчы з першага стрэлу.
Для захавання правілаў, не магу не паказаць сэрвісы я нічога не бачыў, што кожны раз, што цікава, нават з іншых частак у мяне просяць грошай.
Іван, нічога асабістага, паўтараю, з табой з задавальненнем, я цябе не прыняць, калі не дзялюся публічна.
А потым усё скончыцца так жа, замест таго, каб прасіць, каб туалетно-касметычнымі прыладамі пачынаюцца абразы.
так што не, дзякуй.
Спрэчка зачынены, і гляджу як вас знайсці рашэнне, не трэба нікому нічога даказваць.
з павагай.