Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Праблема Bosch EDC16C34

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    8

Question Праблема Bosch EDC16C34

Прывітанне ўсім, прыехаў учора з эвакуатара гэтай Citroen Xsara Picasso 1.6 hdi 110 л. с. EDC16C34 HW: 9653958980 SW: 9656841180
    у гэтым аўтамабілі быў заменены рухавік з аднаго заўсёды выкарыстоўваў 1.6 hdi, але з 90 л. с., аўтамабіль ішоў добра, але на вуліцы, калі вы апускаецеся паскаральнік даваў памылку высокае ціск паліва P1166 і сыходзіў у абарону, не перавышае колькасці абаротаў рухавіка, аж да выдалення памылкі і пачаць усё з ac****. так што ў іх была бліскучая ідэя адлюстраваць блок кіравання, зніжаючы ціск ў рампы і пасля таго як я напісаў файл мод аўтамабіль і праз некалькі секунд выключаецца, калі я спрабую паскорыць замест таго, адразу ж выключаецца.
    Так як першае, што я зрабіў даць зыходны файл, прачытаў першы раз і lh перапісаць, але гэта не змяняе нічога, зараз зноў памылка P1166, я змяніў помпа высокага ціску з рэгулятарам ціску, чысты бак і няма ніякіх бурбалак паветра ў трубаправод дызельнага паліва.

па-мойму есць якая-небудзь праблема ў эбу, але, будучы пачаткоўцам з эбу не ведаю, як я магу праверыць, ці лепш вырашыць гэтую праблему, ці можаце вы дапамагчы мне з нейкай ідэяй?

p.s. я праверыў зыходны файл з ecm titanium, і, здаецца, усё нармальна.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    чытанне і было зроблена ў паслядоўны, або ў bdm? у гэтым выпадку пераважней зрабіць гэта ў bdm, гэтыя ў паслядоўны, часам губляюць якой-небудзь канфігурацыі, і ламаюць блізняты, але з арыгінальнага файла машына знаходзіцца ў руху або няма? вы таксама экю 90 л. з у наяўнасці?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Паведамленні
    2
    Прывітанне,
    ты ўпэўнены, што датчык ціску адкалібраваць? У як ідзе ціск перад выключэннем машыны?
    Праверце пры ўключаным запальванні і рухавік выкл на цэнтральны провад датчыка ціску, які ў 0,5 вольт.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    8
    Усё гэта было зроблена ў паслядоўны, машына нават з арыгіналам ідзе ўсё роўна і выключаецца праз некалькі секунд, ЭБУ 90 л. с. не існуе, на жаль

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне ўсім, я кажу, бздура, так як год памяняў рухавік, не з'яўляецца тое, што год сапсаваў праводку рухавіка?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    8
    Датчык ціску працуе добра, і не быў разбураны ні адзін провад, машына працуе да тых часоў, што было зменена адлюстраванне чыгуначных

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў adelettromeccanica Visualizza Messaggio
    Датчык ціску працуе добра, і не быў разбураны ні адзін провад, машына працуе да тых часоў, што было зменена адлюстраванне чыгуначных
    так, але гэта не мае сэнсу, калі б праблема была карта rail вярнуць назад на працу, у дыягностыцы, што праблемы ў вас?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    8
    Вы ў тэорыі не мае сэнсу, але, як здаецца, аўтамабіль не мае праблем, было заменена усё, нават датчык фазы, датчык ціску ў рампы, хоць бачыў, што ўсё гэта пачалося ад таго, калі было зроблена адлюстраванне ў рампы, можа быць, вы пашкодзілі што-то ў запісы, што нават перапісаць, то арыгінал усё роўна праблемы, я лічу, што калі хто-то мае копіі гэтага кіравання, вы можаце перапісаць ўсё і паглядзець, калі так працуе

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •