Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Boot VALEO J34P. схема.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336

Boot VALEO J34P. схема.

прывітанне,
    шукаю падрабязную інфармацыю ,можа быць, з фатаграфій, для boot mode ECU Valeo J34P з k-tag? Гэтыя праграмы не з'яўляюцца дастатковымі (па крайняй меры на маім). Я павінен зрабіць beckup поўнае перш чым прыступіць да кланаванні.Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    прывітанне,
    шукаю падрабязную інфармацыю ,можа быць, з фатаграфій, для boot mode ECU Valeo J34P з k-tag? Гэтыя праграмы не з'яўляюцца дастатковымі (па крайняй меры на маім). Я павінен зрабіць beckup поўнае перш чым прыступіць да кланаванні.Дзякуй
    Аўтамабіль? тып рухавіка? ну павінна быць PSA 1.1 праўда?
    для таго, каб скапіяваць ECU трэба перапрацоўваць герметык.. і чытаць як (Eeprom ST95160) і Flash ST10F276.. (Eprom варта отпаять і чытаць/пісаць праграміст, у школе), але калі трэба замяніць ECU проста перамясціць яго на новы..
    Таму што ў цябе няма правоў для таго, каб убачыць якія-небудзь вобразы, гэтак жа, як ідыётка, і можна лёгка знайсці ў сеткі
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    Дзякуй, я знайшоў некалькі фотаздымкаў, на якіх відаць, што трэба зварыць 2 рэзістары, але я не бачу дакладнае месца. У любым выпадку пачну подпаивать 95160 прылітаваць на новы ЭБУ. Тады нагрузка на карту стары блок кіравання на новы, так HW і SW павінны быць тыя, старога ECU . дакладна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    Дзякуй, я знайшоў некалькі фотаздымкаў, на якіх відаць, што трэба зварыць 2 рэзістары, але я не бачу дакладнае месца. У любым выпадку пачну подпаивать 95160 прылітаваць на новы ЭБУ. Тады нагрузка на карту стары блок кіравання на новы, так HW і SW павінны быць тыя, старога ECU . дакладна?
    Як б не паказаць дакладнае месца?
    загрузіце малюнак, якое дае вачэй
    Прайшло ўсяго Eprom і паспрабуйце запусціць калі не заводзіцца або дзе-то памылка зрабіце таксама з flash..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •