Старонка з 106 101 PrimaПерад ... 519199100101102103 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 1,001 да 1,010 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    2.5 бар стацыянарныя, cp1k3 R55..... Вы робіце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    2.5 бар стацыянарныя, cp1k3 R55..... Вы робіце!
    так што па тваёй логіцы я з gtd1449, якая працуе на 3 бар з фарсунак ў наяўнасці і cp1h3 акцыі я раблю больш, чым 200 л. с.? я магу сказаць замест гэтага, што сярод маіх фарсунак (90 л. с.) і 95 л. с. mjt2 нас праходзяць амаль 20 л. з. розніцы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Генрых, я зрабіў 194cv з cp1k3 наяўнасці R55, nozzle і 1549.за 200 з 1549 і cp1h3 і inj наяўнасці, але на аснове кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 2.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    у карты педаль, я чытаю кожную крывую наадварот, але крывыя нагрузкі расці заўсёды правільна..што вы думаеце??
    абмежавальнік крутоўнага моманту f.тэмпература сцёкавых вод. не разумею!! здавалася б, усё наадварот, як асобныя крывыя, якія ўсе разам узятыя!!
    У рэшце рэшт я прыйшоў да высновы, і думаю, што гэта правільна, што карты педаль, чытаюць, як правіла, у 2d 8 panettoni, што працэнты педаль, і кожны момант кручэння ад 0 да 5700

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    У рэшце рэшт я прыйшоў да высновы, і думаю, што гэта правільна, што карты педаль, чытаюць, як правіла, у 2d 8 panettoni, што працэнты педаль, і кожны момант кручэння ад 0 да 5700
    так што вы злёгку ад sx ----> dx значэння кожнай крывой?
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Я ведаю, што вы маеце рацыю, нават у параўнанні з іншы чалавек сказаў мне, што гэта так!! паколькі на практыцы нізкай load вас ёсць запыты крутоўнага моманту на нізкіх абарачэннях, у той час як у load высокія запыты перамяшчаюцца на больш высокія абароты..
    трэба паспрабаваць так..я вам скажу, калі так лепш!! таму што так ты можаш даць магу крутоўнага моманту, дзе трэба, і зрабіць педаль, як вам падабаецца..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    я думаў, што зразумеў час, а не тэст на машыну паставіў мяне ў замяшанне..
    зніжэнне на 40 пунктаў сярэдняя частка ніжняя крывыя самых вялікіх ( у тэорыі высокіх нагрузак і высокіх абарачэннях; у таблічнай цыферблат правабаковы рух ўніз) машына страціла па нізкіх цэнах і ў першай частцы педалі...г-як гэта магчыма??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    так што вы злёгку ад sx ----> dx значэння кожнай крывой?
    Сапраўды, замест prex rail, напрыклад, няма, гэта наадварот

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Сапраўды, замест prex rail, напрыклад, няма, гэта наадварот
    я згодны!! па-твойму, падымаючы ціск у дадзенай кропцы таксама павышае iq, або высокім ціскам, адпавядаюць больш нізкім( як вучыць нас карту час), але iq не мяняецца??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў bob125 Visualizza Messaggio
    я згодны!! па-твойму, падымаючы ціск у дадзенай кропцы таксама павышае iq, або высокім ціскам, адпавядаюць больш нізкім( як вучыць нас карту час), але iq не мяняецца??
    павышэнне ціску ў рампы, у некаторых месцах нават застаючыся ўвесь час на тэарэтычна павінна павялічыць iq, таму што з той жа час адкрытым і дызельнага паліва будзе ўведзены хутчэй, паколькі ад павелічэння ціску ў рампы, дата раней, то прыйдзе больш дызельнага паліва
    Алекс

Старонка з 106 101 PrimaПерад ... 519199100101102103 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •