Старонка 100 з 106 PrimaПерад ... 50909899100101102 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 991 па 1,000 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Мы робім, што перш, можа быць, месца, пасткі правільна, не зрабіў з power din бд 1.4 (банк не стары, але віртуальны) і 28 9 2009.
    Затым робім, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін з'яўляюцца чыста ўтопія ....
    Затым робім добра, што ты супакоіўся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Дзякуй богу, што я не дурань
    Аб рампы, ва ўсякім выпадку для мяне, гэта заўсёды лепш мець ін'екцыі больш кароткім. І гэта праўда, што ў верхняй, як правіла, больш падаць ў рампы, але гэта таксама дакладна, што яны вельмі абмежаваныя пасля 4000, так што было б бескарысна мець 1600 бар і 20/15 мм3.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    Erre erre that combines? We can all make mistakes and according to me the part offensive you could save, Danny, you was just trying to explain that maybe your reasoning is not correct... Address rail I with the same turbine and the map informed, going from 1480 to 1600 bar, the difference is I view it (because if you notice in the last few years you are just looking for the increase of the rail pressure in all engines from all the mothers... That have taken a crab all??? There impuntate regardless ������
    О, я не маю ніякага дачынення....ты памяняў Нік, хоць мне здаецца дзіўным, што cinqueturbo стрэлы caxxate бясплатныя і на тых эбу, вельмі падрыхтаваны, вядома, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін мне смярдзяць нават мне з такім невялікім пара ў тэорыі павінен цягнуць хаця б да 5000. Гэта ўсё яшчэ 1.3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    О, я не маю ніякага дачынення....ты памяняў Нік, хоць мне здаецца дзіўным, што cinqueturbo стрэлы caxxate бясплатныя і на тых эбу, вельмі падрыхтаваны, вядома, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін мне смярдзяць нават мне з такім невялікім пара ў тэорыі павінен цягнуць хаця б да 5000. Гэта ўсё яшчэ 1.3
    Р даруй, я ведаю, навалялі ад малюнка профілю xD прашу прабачэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вядома, калі вы верыце, што адзін у 40 гадоў ён разгубіўся ў інтэрнэт або парадаваць, мне лепш змяніць форум..

я ведаю, сказаць цяпер, праз 20 хвілін на сотавы, што праграмнае забеспячэнне, якое вы, здаецца, фактычна набывае RPM тэмператур і г. д. з аўтамабіля, таму што дызель..
    на бензін у гэты банк іншых злучэнняў..

Вобласці ў адкаце, я ў курсе мае Максімальны Крутоўны момант пры 3500RPM. 183cv ў 5500RPM
    у мяне іншыя графікі заўсёды гэтага аўтамабіля з розных картах і розных праблем, якія ўзніклі па меры d + пара і г. д.
    як прабуксоўка счаплення і г. д.
    можа быць, я даў няправільны нумар, дыяграмы, але не ў гэтым справа, а тут заплюшчваю і гаворкі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вядома, калі вы верыце, што адзін у 40 гадоў ён разгубіўся ў інтэрнэт або парадаваць, мне лепш змяніць форум..

я ведаю, сказаць цяпер, праз 20 хвілін на сотавы, што праграмнае забеспячэнне, якое вы, здаецца, фактычна набывае RPM тэмператур і г. д. з аўтамабіля, таму што дызель..
    на бензін у гэты банк іншых злучэнняў..

Вобласці ў адкаце, я ў курсе мае Максімальны Крутоўны момант пры 3500RPM. 183cv ў 5500RPM
    у мяне іншыя графікі заўсёды гэтага аўтамабіля з розных картах і розных праблем, якія ўзніклі па меры d + пара і г. д.
    як прабуксоўка счаплення і г. д.
    можа быць, я даў няправільны нумар, дыяграмы, але не ў гэтым справа, а тут заплюшчваю і гаворкі..
    Пяць ніхто не хоча нікога вінаваціць, каб зразумець, што адным, што закон 180 л. с. пры 3000 абаротаў у хвіліну, з 1,3 mjet кажа, і што гэта не самалёт? аднак, калі вы самі кажаце, што пара не была ў сувязі з гэтым адным вы спытаеце, пара-няма, аб'ём рухавіка прапускаю і sti л. с. з ду выходзяць? вось і ўсё...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Скажам так.
    Калі вы лічыце, што хлопец у 27 гадоў скажыце *********, мы можам скончыць тут абмеркаванне.
    Давайце па парадку.
    Праграмнае забеспячэнне, не банк, але віртуальны банк. Набывае адпаведна дадзеныя для разліку, у залежнасці ад адносіны змены, каэфіцыенты, вагі і многае іншае, магутнасць.

Кажуць таксама ўся. Вы спрабавалі ў гару, і на спуску, а не на раўніне. ( так напісана ў параўнанні двух графікаў)

Аб значэнні, у мяне ёсць дзве рэчы, каб адзначыць.
    1)ты сказаў, што не ведаў, чытаць графік, і ты сказаў, што ў яго максімальная магутнасць пры 3000 абаротах у хвіліну.
    2)ты кажаш, што мае максімальную магутнасць пры 5500 абаротах у хвіліну і максімальны крутоўны момант у 3500.

Дапусцім, што я не ўмею чытаць дыяграмы, якія маюць любы графік перад 1.3, калі вы знойдзеце максімальную магутнасць у 3000, ты разумееш, што гэта немагчыма... Таму, перш чым сказаць мне, каб навучыцца чытаць графік, звяртайце ўвагу на тое, што я пішу.
    Акрамя таго, я прыйшоў, каб сказаць, як казалі раней. Растлумачце мне, крута, з 14, ты сілу пазней, чым turbo, безумоўна, больш?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я не хацеў памерці, абмеркаванне....
    xD

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Генрых, з 1549 , cp1k3 наяўнасці, вы робіце 200 л. с., на аснове mjt1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Генрых, з 1549 , cp1k3 наяўнасці, вы робіце 200 л. с., на аснове mjt1
    з фарсунак ў наяўнасці? з які ціск? бачу, што вельмі цяжка....што тое cp1k3 не той, які збірае і 75 л. с.? які, дарэчы, трымае менш ціск cp1h3...

Старонка 100 з 106 PrimaПерад ... 50909899100101102 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •