калі вы страцілі іх коды не знойдзеш іх, дакладна напісаны яны з кесс, ні з дыягназам, трэба чытаць непасрэдна на инжекторах, а затым паспрабуйце перапісаць з дыягназам, здаецца, што мы не аблажаліся з e2prom.
калі вы страцілі іх коды не знойдзеш іх, дакладна напісаны яны з кесс, ні з дыягназам, трэба чытаць непасрэдна на инжекторах, а затым паспрабуйце перапісаць з дыягназам, здаецца, што мы не аблажаліся з e2prom.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
хлопцы кліентам, паміж заўтра і ў суботу павінен прыйсці, каб забраць машыну і я аднаўлю для гэтага яшчэ няма,адказаў я, у той жа час я дастаў іншыя дыягназы brain bee, texa, у выпадку, калі не разбяруся з кесс.
Зроблена з brain bee поспех жа, што пасля напісання, і гэта дрэнна скончылася . Калі ўвойдзеш у дыягназе знойдзеце ўсе 0.. здымі корпус фільтра здымаеш аднаўленне фарсунак фота на кожны потым напісаць з дапамогай дыягностыкі. Ах ўвагу паміж 0 або вельмі падобныя, калі ты ніколі не бачыў, як ён піша. Прывітанне і абнаўлення
удакладняю, што я вырашыў пісаць кожны код фарсунак з дыягназам brain bee..дзякуй усім.