Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: Зафіра z16xep

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Паведамленні
    30

Зафіра z16xep

Добрай раніцы ўсім,у выніку змяненняў у впускной калектар(выдаленне swirl),блок кіравання вызначае значэння завышаныя і пасылае на абарону рухавіка,з мае інструменты, я не магу чытаць гэты тып эбу,у mt35e,а вы выпадкова не?існуе спецыяльны інструмент?дзякую ўсіх загадзя!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Дзіўна, я на z14xep я блокі і не ладу..

ты не можаш кантраляваць вельмі на віхравыя.. ёсць расходомер паветра на 1,6?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Паведамленні
    30
    Так,расходомер паветра,у мяне выдалены фізічна лапаткі па пытаннях шуму,змяняючы зборніка,ёсць пнеўматычны клапан, які рэгулюе рух клапанаў і датчык, які счытвае становішча дросельнай засланкі.
    Практычна я хацеў выдаліць dtc або абыйсці гэтую функцыю ў эбу, але думаю, што гэта складана!

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dany88 Visualizza Messaggio
    Так,расходомер паветра,у мяне выдалены фізічна лапаткі па пытаннях шуму,змяняючы зборніка,ёсць пнеўматычны клапан, які рэгулюе рух клапанаў і датчык, які счытвае становішча дросельнай засланкі.
    Практычна я хацеў выдаліць dtc або абыйсці гэтую функцыю ў эбу, але думаю, што гэта складана!
    Вось.. я думаю, напэўна расходомер паветра вызначыць падробку Swirl..
    у 1,4 не Маф і не памылка..
    Прывітанне, магчыма, запаволенне патоку паветра??
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Добрай раніцы, пытанне, але зборнік не быў рамонт?,або зменны?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Паведамленні
    30
    Прывітанне ўсім!я проста хацеў паведаміць, што эбу zafira, які я змог прачытаць з carprog!у mt35e.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dany88 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім!я проста хацеў паведаміць, што эбу zafira, які я змог прачытаць з carprog!у mt35e.
    І так ты атрымалася выдаліць DTC?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •