Мы робім, што перш, можа быць, месца, пасткі правільна, не зрабіў з power din бд 1.4 (банк не стары, але віртуальны) і 28 9 2009.
Затым робім, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін з'яўляюцца чыста ўтопія ....
Затым робім добра, што ты супакоіўся![]()
Мы робім, што перш, можа быць, месца, пасткі правільна, не зрабіў з power din бд 1.4 (банк не стары, але віртуальны) і 28 9 2009.
Затым робім, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін з'яўляюцца чыста ўтопія ....
Затым робім добра, што ты супакоіўся![]()
Дзякуй богу, што я не дурань![]()
Аб рампы, ва ўсякім выпадку для мяне, гэта заўсёды лепш мець ін'екцыі больш кароткім. І гэта праўда, што ў верхняй, як правіла, больш падаць ў рампы, але гэта таксама дакладна, што яны вельмі абмежаваныя пасля 4000, так што было б бескарысна мець 1600 бар і 20/15 мм3.
О, я не маю ніякага дачынення....ты памяняў Нік, хоць мне здаецца дзіўным, што cinqueturbo стрэлы caxxate бясплатныя і на тых эбу, вельмі падрыхтаваны, вядома, што 180 л. с. пры 3000 аб / мін мне смярдзяць нават мне з такім невялікім пара ў тэорыі павінен цягнуць хаця б да 5000. Гэта ўсё яшчэ 1.3
Вядома, калі вы верыце, што адзін у 40 гадоў ён разгубіўся ў інтэрнэт або парадаваць, мне лепш змяніць форум..
я ведаю, сказаць цяпер, праз 20 хвілін на сотавы, што праграмнае забеспячэнне, якое вы, здаецца, фактычна набывае RPM тэмператур і г. д. з аўтамабіля, таму што дызель..
на бензін у гэты банк іншых злучэнняў..
Вобласці ў адкаце, я ў курсе мае Максімальны Крутоўны момант пры 3500RPM. 183cv ў 5500RPM
у мяне іншыя графікі заўсёды гэтага аўтамабіля з розных картах і розных праблем, якія ўзніклі па меры d + пара і г. д.
як прабуксоўка счаплення і г. д.
можа быць, я даў няправільны нумар, дыяграмы, але не ў гэтым справа, а тут заплюшчваю і гаворкі..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Пяць ніхто не хоча нікога вінаваціць, каб зразумець, што адным, што закон 180 л. с. пры 3000 абаротаў у хвіліну, з 1,3 mjet кажа, і што гэта не самалёт? аднак, калі вы самі кажаце, што пара не была ў сувязі з гэтым адным вы спытаеце, пара-няма, аб'ём рухавіка прапускаю і sti л. с. з ду выходзяць? вось і ўсё...
Скажам так.
Калі вы лічыце, што хлопец у 27 гадоў скажыце *********, мы можам скончыць тут абмеркаванне.
Давайце па парадку.
Праграмнае забеспячэнне, не банк, але віртуальны банк. Набывае адпаведна дадзеныя для разліку, у залежнасці ад адносіны змены, каэфіцыенты, вагі і многае іншае, магутнасць.
Кажуць таксама ўся. Вы спрабавалі ў гару, і на спуску, а не на раўніне. ( так напісана ў параўнанні двух графікаў)
Аб значэнні, у мяне ёсць дзве рэчы, каб адзначыць.
1)ты сказаў, што не ведаў, чытаць графік, і ты сказаў, што ў яго максімальная магутнасць пры 3000 абаротах у хвіліну.
2)ты кажаш, што мае максімальную магутнасць пры 5500 абаротах у хвіліну і максімальны крутоўны момант у 3500.
Дапусцім, што я не ўмею чытаць дыяграмы, якія маюць любы графік перад 1.3, калі вы знойдзеце максімальную магутнасць у 3000, ты разумееш, што гэта немагчыма... Таму, перш чым сказаць мне, каб навучыцца чытаць графік, звяртайце ўвагу на тое, што я пішу.
Акрамя таго, я прыйшоў, каб сказаць, як казалі раней. Растлумачце мне, крута, з 14, ты сілу пазней, чым turbo, безумоўна, больш?
Я не хацеў памерці, абмеркаванне....
xD
Генрых, з 1549 , cp1k3 наяўнасці, вы робіце 200 л. с., на аснове mjt1