Тут не асобнымі бітамі.
Тут не асобнымі бітамі.
Рабі помпа, які трымае 1600 бар пры 1800 аб / мін...
Не выпадкова, у памеры інжэктары, 90 паварочвае 200 бар у больш за 75, серыі.
не таму, што трэба надаць трохі больш дызельнага паліва таксама? але потым я ніколі не казаў аб 1800 аб / мін? бяры схемы, дзе помпа можа працаваць на максімум, скажам, ад 2500 да 4500. ты 1600 бар фіксаваныя? няма. калі б гэта было перавага, ты думаеш, што я гэтага не зраблю?
абсалютна згодны...але, улічваючы тое, што дызельнае паліва становіцца шмат!
І праўда, час гэта ўсё роўна будзе занадта!
але я не казаў аб колькасці дызельнага паліва. я кажу, што калі "пашырае дзіркі" фарсунак трэба маштабаванне карты жыцця, і знаходзіцца з час занадта кароткія, затым апусціце SOI і rail з'яўляецца абавязковым, ІМХО.
калі ты умываешь рукі, дазвольце жыцця арыгінальныя, гэта як калі б я рабіў карту, падмануў, а затым, змяніўшы впрыскивать больш бензіну, таму што адкрыць іх на такі ж час для гэтых гадзін. у гэты момант, безумоўна, дыму.
застаецца здзіўленне аб карыснасці змены менш, чым прэпараты, экстрэмальных, таму што, бачыце, арыгінальныя яны вельмі раздутыя.
тое, што дзяржавы мы гаворым?
180 л. с. на 1.8 бар?![]()
Карта 14.4.17 Gpunto 1,3 Mjet Марка Farmtruck.jpg
Некалькі? Занадта шмат?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Гэта, якія ідуць пералічвае час, з'яўляецца бясспрэчным.
але гаворка ад цябе ўстаноўлены, было па-іншаму.
Я сказаў, што я знізіўся ў рампы, таму шмат часу вы ўсё роўна кароткія. Праўда, калі ў цябе інжэктар, больш штурхнуў, пералік часу (пры ўмове, што вы ведаеце iq і зша ў розных p-rail) у залежнасці ад новы інжэктар, але спачатку трэба апусціць ў рампы?
У асноўным змены для таго, каб мець ін'екцыі, хутчэй, па меншай меры, пры тым жа ціску ў рампы, але дакладна не самыя нізкія.
Кавалерыя, і 1.3 праходзіць 200 з ціскам semistock, cp1k3 і 183