Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179

праблема-сіці fiat new panda 1.2

прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з panda,кліент прывёў мяне некаторы час таму, таму што кожны раз ён з'яўляецца, чырвоны індыкатар ў сіці, а ўзмацняльнік руля стаў цвёрдым.у мяне машына з не гарыць усё працуе,я раблю дыягностыку ў сіці і не дае мне доступ мне падказвае, страцілі сувязь з караблём,на гэтай машыне заўсёды antrain у дыягностыцы)ва ўсіх іншых ecu спакойна выходзіць з не знойдзена памылка.я думаў, што ёсць нейкая праблема ў лініі can ў форме да горада, што мне здаецца, як abs,але ў ecu abs не існуе ніхто не прыходзіць,зараз мае індыкатар-сіці гарыць амаль заўсёды,спрабую ўвайсці ў дыягностыку, але нічога, і, як заўсёды, памылкі не выяўленыя ў іншых ecu.дыягностыка вырабляецца з fiatmultiscarrer,delphi,wowww,beenby .Каму-то гэта калі-небудзь здаралася што-то падобнае?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў beppe.c Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з panda,кліент прывёў мяне некаторы час таму, таму што кожны раз ён з'яўляецца, чырвоны індыкатар ў сіці, а ўзмацняльнік руля стаў цвёрдым.у мяне машына з не гарыць усё працуе,я раблю дыягностыку ў сіці і не дае мне доступ мне падказвае, страцілі сувязь з караблём,на гэтай машыне заўсёды antrain у дыягностыцы)ва ўсіх іншых ecu спакойна выходзіць з не знойдзена памылка.я думаў, што ёсць нейкая праблема ў лініі can ў форме да горада, што мне здаецца, як abs,але ў ecu abs не існуе ніхто не прыходзіць,зараз мае індыкатар-сіці гарыць амаль заўсёды,спрабую ўвайсці ў дыягностыку, але нічога, і, як заўсёды, памылкі не выяўленыя ў іншых ecu.дыягностыка вырабляецца з fiatmultiscarrer,delphi,wowww,beenby .Каму-то гэта калі-небудзь здаралася што-то падобнае?
    дзякуй
    прывітанне, у дадзены момант, што не гарыць кантрольная лямпа і руль працуе, дазваляе ўвайсці ў дыягностыку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    няма!пакуль усё працуе, не магу ўвайсці, ні ў ecu-сіці, ні ў abs гэта тое, што я не разумею.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    ніхто не хоча дапамагчы????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    круглоў не з'яўляецца прыкметай няспраўнасці проста вырашыць,я думаю, што ты аферыст спачатку варта знайсці электрычная схема city і праверыць, калі да злучэння паступаюць неабходныя сігналы,не трымае я з схем, калі няма, я выкладвала іх фота

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    праблема вырашана сёння раніцай,провад пін-9 ў раз'ем obd расцягваецца і спыніўся ўнутры.
    дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў beppe.c Visualizza Messaggio
    праблема вырашана сёння раніцай,провад пін-9 ў раз'ем obd расцягваецца і спыніўся ўнутры.
    дзякуй.
    Так лепш з-за паломкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    адзінае, што я думаю, нейкія фальсіфікацыі dell электрыка, які паставіў нас у руках да мяне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Выдатны часам нават самыя простыя рэчы, сапсаваць ваш дзень

НАВІЧОК L'avatar di Gica
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    22
    Пін-код 9-гэта не стандарт для раздыма obd. Верагодна, што Fiat выкарыстання, спецыяльна для "сіці". Добра, што ты знайшоў абрыў правады ўнутры ізаляцыі

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •