Старонка 97 з 106 PrimaПерад ... 47879596979899 ... АпошняеUltima
Вынікі з 961 па 970 на 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    для таго, каб ціск ў рампы ў eprom x 2 (адзінкі вымярэння у бар) я спадзяюся, што было ясна
    Зрушэнне -100 бар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Зрушэнне -100 бар
    sorry xD я забыўся
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    я перарабіў карту, націснуўшы толькі абмежавальнікі абмежавальнік ціску турба і ў рампы, ціск мне соль таксама больш за 1500 бар, але ў 3000-3500 аб / мін у мяне пустата, і потым зноў пачынаецца, ад чаго гэта можа залежаць? карта rail зроблена фігня? я прыкладаю файл
    File Allegati Файл Ўкладання
    Алекс

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    я перарабіў карту, націснуўшы толькі абмежавальнікі абмежавальнік ціску турба і ў рампы, ціск мне соль таксама больш за 1500 бар, але ў 3000-3500 аб / мін у мяне пустата, і потым зноў пачынаецца, ад чаго гэта можа залежаць? карта rail зроблена фігня? я прыкладаю файл
    гэта на 70 л. с.? egr, ты зачынена?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    гэта на 70 л. с.? egr, ты зачынена?
    ужо выключаная вы ў любым выпадку з'яўляецца 70cv
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Думае, што пашанцавала, што ў вас, ёсць людзі, якія з розуму, каб падняцца вышэй 1450 у 70cv... :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Думае, што пашанцавала, што ў вас, ёсць людзі, якія з розуму, каб падняцца вышэй 1450 у 70cv... :-)
    падымаюся на 160 161 мпа, што пераведзены ў бар, 1600 1610-бар, аднак, тузае, і праз некаторы час я лічу, што гэта памылка ў дыягназе, звязаныя з падзеннем крутоўнага моманту, у той жа час я паведаміў біты модынг гадзін, каб скончыць, каб вывучыць і зразумець што-то ў дадатку, у выявы з памылкамі, што сустрэчы з праграмнага

diagnosi.jpg
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    падымаюся на 160 161 мпа, што пераведзены ў бар, 1600 1610-бар, аднак, тузае, і праз некаторы час я лічу, што гэта памылка ў дыягназе, звязаныя з падзеннем крутоўнага моманту,
    я не разумею, праблема гэта толькі калі ўстаяце ў рампы вышэй пэўнага парога? напрыклад, у 1500 не праблема? таму што адчуваеш, што павінен ўстаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    я не разумею, праблема гэта толькі калі ўстаяце ў рампы вышэй пэўнага парога? напрыклад, у 1500 не праблема? таму што адчуваеш, што павінен ўстаць?
    У 1500 я не спрабаваў яшчэ, мне трэба было ўставаць, таму што мантаж турбіны giulietta 1.6 105л. з і помпа 90cv думаю, зрушаны lancia y, у будучыні я павінен ўсталяваць распыляльнікі 147 1.9 на фарсункі арыгінальныя, каб надаць большую колькасць дызельнага паліва, таму, мне здаецца, неабходна павялічыць ціск ў рампы
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    у будучыні я павінен ўсталяваць распыляльнікі 147 1.9 на фарсункі арыгінальныя, каб надаць большую колькасць дызельнага паліва, таму, мне здаецца, неабходна павялічыць ціск ў рампы
    можа, ты блытаеш? калі фарсункі распыляюць больш впрыскивать больш бензіну менш часу, так што вы можаце/павінны знізіць ціск.

Старонка 97 з 106 PrimaПерад ... 47879596979899 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •