Вынікі з 1 па 7 з 7
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2017
    Паведамленні
    6

Запыт кода магнітолы Blaupunkt

Запыт кода магнітолы Blaupunkt

Прывітанне, хлопцы,я новы карыстальнік, і я тут не выпадкова,блукаючы па інтэрнэту, менавіта для таго, каб паспрабаваць высветліць, як вы можаце мець код магнітолы згублены, я знайшоў ваш сайт, дзе ў іншых такая ж праблема
    так я паступіў і сёння вы даяце мне магчымасць пісаць на форуме.
    У гэты момант я прашу, калі ласка, калі гэта магчыма, каб атрымаць код ад маёй магнітолы, што раптам просіць мяне менавіта "enter code"
    У мяне Fiat Fiorino тып Qubo 2009 года, потым я забіў крайніх аўтамабільнага BLAUPUNKT made in Portugal 815BP730098517400 2250 CD TE SB05 7 647 300 316 e1 034501
    гэта, як я спадзяюся,вы можаце дапамагчы мне,то вялікі дзякуй за ўвагу
    у бліжэйшы час, міжнародны.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di pippo65
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    116
    Паспрабуйце з 5355
    Ты ведаць
    Прывітанне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    3
    Добрай раніцы ўсім, я зноў у супольнасць, калі так можна сказаць...
    ветлівасці, ці нават некалькі... у мяне таксама праблема, падобная на блок, аўтамагнітола Blaupunkt fiat 500 2009 года.
    Мне з'яўляецца цяпер пастаянна піша радыё блок / wait... і я больш не магу ўвесці ні адзін код.
    Дарэчы, без кода ў аўтамабілі (я не разумею, калі ў мяне ніколі не было або страціў), дарэчы я заяўляю, што нават не дакранайцеся да акумулятара аўтамабіля, на роўным месцы тыдзень таму цяпер, з'явілася надпіс радыё заблакаваны, але затым напісаць код, каб ўставіць код, які я не..... SOS...

Радые Blaupunkt : BP829091618049
    Fiat : 312 SB05 S&S Ivory
    7 648 290 316

калі хто-то дапамагае мне, я быў бы ўдзячны..

Буна дзень..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peten03 Visualizza Messaggio
    Добрай раніцы ўсім, я зноў у супольнасць, калі так можна сказаць...
    ветлівасці, ці нават некалькі... у мяне таксама праблема, падобная на блок, аўтамагнітола Blaupunkt fiat 500 2009 года.
    Мне з'яўляецца цяпер пастаянна піша радыё блок / wait... і я больш не магу ўвесці ні адзін код.
    Дарэчы, без кода ў аўтамабілі (я не разумею, калі ў мяне ніколі не было або страціў), дарэчы я заяўляю, што нават не дакранайцеся да акумулятара аўтамабіля, на роўным месцы тыдзень таму цяпер, з'явілася надпіс радыё заблакаваны, але затым напісаць код, каб ўставіць код, які я не..... SOS...

Радые Blaupunkt : BP829091618049
    Fiat : 312 SB05 S&S Ivory
    7 648 290 316

калі хто-то дапамагае мне, я быў бы ўдзячны..

Буна дзень..
    Я магу разблакаваць яго, але прыйшлося адправіць, дайце мне ведаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    3
    Вы, я разумею, адправіць? пункт прызначэння? выдаткі?
    чуў, што пасля некалькіх спроб сістэма блакуе да 24 гадзін, так што я павінен пакінуць ключ кіравання аўтамабіль гарыць, каб пераканацца, што прылада застаецца уключаным, (магчыма, пад зарада батарэі), для таго, каб так чакаць таймера, каб потым, у тэорыі, убачыць напісана ўвесці код.... правільна?
    і які код?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    [QUOTE=Peten03;129202]Вы, я разумею, адправіць? пункт прызначэння? выдаткі?
    чуў, што пасля некалькіх спроб сістэма блакуе да 24 гадзін, так што я павінен пакінуць ключ кіравання аўтамабіль гарыць, каб пераканацца, што прылада застаецца уключаным, (магчыма, пад зарада батарэі), для таго, каб так чакаць таймера, каб потым, у тэорыі, убачыць напісана ўвесці код.... правільна?
    і які код?[код вашага радыё і 5413 цяпер трэба чакаць, што прарывы хай гарыць, пры ўключаным запальванні.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    3
    [QUOTE=ugoboss;129203]
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peten03 Visualizza Messaggio
    Вы, я разумею, адправіць? пункт прызначэння? выдаткі?
    і які код?[код вашага радыё і 5413 цяпер трэба чакаць, што прарывы хай гарыць, пры ўключаным запальванні.
    Ноч прынесла існую станоўчы..
    Усе выдатна.. дзякуй

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •