Старонка 96 з 106 PrimaПерад ... 46869495969798 ... АпошняеUltima
Вынікі з 951 па 960 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    павінна быць карэкцыя асноўны
    Выправіць, што..Ну не разумею..Так, што больш важна? Не тое, што для халоднага рухавіка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    на іншых эбу асобных пре/пост-ін'екцыі.. проста паспрабуйце панізіць адразу зразумець, калі варта выкарыстоўваць, калі.. калі не заўважаеш розніцы, верагодна, не выкарыстоўвае xD

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    на іншых эбу асобных пре/пост-ін'екцыі.. проста паспрабуйце панізіць адразу зразумець, калі варта выкарыстоўваць, калі.. калі не заўважаеш розніцы, верагодна, не выкарыстоўвае xD
    Блін, але калі б яны былі да або пасля ін'екцыі і не галоўнае, не змяняць, каб не выклікаць парушэнняў ў рухавік..
    што я ведаю, націску заўсёды толькі асноўнага ўпырску
    ( мой, 90 л. с., тузае ў 5 і 6 ад 1800 да 2400, у іншых перадачах, няма, напэўна, калі ёсць больш, чым пара)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    для таго, каб працэнты, якія ты можаш даць, як правіла, не мяняе, што вы хочаце, што б 10% на preiniezione ў 1...

а па мне, так што не асабліва чапалі час на сівы ecu ў любым выпадку. яны ўжо разлічаны на 65..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Так, гэта таксама дакладна, я проста спрабую зразумець, чаму мяне тузае, у 5 і 6 да прыкладна 2000 абаротаў..
    як ўстаць і дызельнага паліва, калі не чапаць час? з ціску ў рампы? на сёння вы можаце зрабіць так шмат ціску, так шмат на сёння не дасягаюцца максімальныя пікі.для таго, каб, калі ўстаеш , скажам , у 2000 giti макс прыйшоў у 1000mmbar. або карту педаль?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    спытаеце сябе, у залежнасці ад таго, якія карты ecu вырашае, колькі дызельнага паліва inettare напрыклад, з педалі 100% да 2000 абаротаў у хвіліну.

для таго, каб яго тузаць трэба зрабіць, часопісаў, бачыш колькасцю дызельнага паліва/rail/turbo, як адрозніваюцца..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    на карце педалі, той, які і г. д. я, называецца ціскам f тэмпературы паветра, 2 карты з асобныя крывыя, чытаць наадварот, і экіпаж у мінус, кожная крывая адпавядае % load, розныя кропкі запыту крутоўнага моманту на пэўных абарачэннях..але няма iq
    у карце ціск ёсць iq , але няма педалі..

у якой карце ёсць iq і педалі??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Не магу скрыжаванні..гэтая педаль мне з просьбай пара, і тое, дзе я збіраюся паглядзець, каб перайсці ад пара да iq?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    пара і iq пераўтворацца лінейна, але гэта не галоўнае. кропка з'яўляецца тое, што вы папытаеце (напрыклад, у выпадку!) 250 Нм з педалі, і я, вядома, iq (калі вы робіце матэматыку вы ўбачыце, што каля 5 Нм кожны мм3, нават калі змяняецца трохі са спіны..).
    затым хто-то замаўляе 290, і ты знойдзеш дакладна такі ж iq, чым раней у часопісе (і, адпаведна, той жа прадукцыйнасці).

дзе вы страцілі гэтыя 50 Нм?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Цікава , ж iq, таму што не прайшоў на крывой вышэй, чым IQ? мы хацелі б больш крывыя IQ, каб мець больш аднастайны...многія, што мая педаль паскаральнік для добры ўчастак нічога не робіць..я растлумачу; першы кавалак, затым яшчэ больш за палову не робячы больш нічога, у тым сэнсе, што не змяняе..

цалкам магчыма, што ў 1900 абарачэннях у хвіліну, з педаллю ў 25% я яшчэ запыт адмоўнага крутоўнага моманту? менавіта там, дзе мяне чапляе больш!! можа быць, ад золата або, але змяняючы астатнія, таксама тут ідзе не спіш? можа быць?
    дзякуй

Старонка 96 з 106 PrimaПерад ... 46869495969798 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •