на іншых эбу асобных пре/пост-ін'екцыі.. проста паспрабуйце панізіць адразу зразумець, калі варта выкарыстоўваць, калі.. калі не заўважаеш розніцы, верагодна, не выкарыстоўвае xD
Блін, але калі б яны былі да або пасля ін'екцыі і не галоўнае, не змяняць, каб не выклікаць парушэнняў ў рухавік..
што я ведаю, націску заўсёды толькі асноўнага ўпырску
( мой, 90 л. с., тузае ў 5 і 6 ад 1800 да 2400, у іншых перадачах, няма, напэўна, калі ёсць больш, чым пара)![]()
для таго, каб працэнты, якія ты можаш даць, як правіла, не мяняе, што вы хочаце, што б 10% на preiniezione ў 1...
а па мне, так што не асабліва чапалі час на сівы ecu ў любым выпадку. яны ўжо разлічаны на 65..
Так, гэта таксама дакладна, я проста спрабую зразумець, чаму мяне тузае, у 5 і 6 да прыкладна 2000 абаротаў..
як ўстаць і дызельнага паліва, калі не чапаць час? з ціску ў рампы? на сёння вы можаце зрабіць так шмат ціску, так шмат на сёння не дасягаюцца максімальныя пікі.для таго, каб, калі ўстаеш , скажам , у 2000 giti макс прыйшоў у 1000mmbar. або карту педаль?
спытаеце сябе, у залежнасці ад таго, якія карты ecu вырашае, колькі дызельнага паліва inettare напрыклад, з педалі 100% да 2000 абаротаў у хвіліну.
для таго, каб яго тузаць трэба зрабіць, часопісаў, бачыш колькасцю дызельнага паліва/rail/turbo, як адрозніваюцца..
на карце педалі, той, які і г. д. я, называецца ціскам f тэмпературы паветра, 2 карты з асобныя крывыя, чытаць наадварот, і экіпаж у мінус, кожная крывая адпавядае % load, розныя кропкі запыту крутоўнага моманту на пэўных абарачэннях..але няма iq
у карце ціск ёсць iq , але няма педалі..
у якой карце ёсць iq і педалі??
Не магу скрыжаванні..гэтая педаль мне з просьбай пара, і тое, дзе я збіраюся паглядзець, каб перайсці ад пара да iq?
дзякуй
пара і iq пераўтворацца лінейна, але гэта не галоўнае. кропка з'яўляецца тое, што вы папытаеце (напрыклад, у выпадку!) 250 Нм з педалі, і я, вядома, iq (калі вы робіце матэматыку вы ўбачыце, што каля 5 Нм кожны мм3, нават калі змяняецца трохі са спіны..).
затым хто-то замаўляе 290, і ты знойдзеш дакладна такі ж iq, чым раней у часопісе (і, адпаведна, той жа прадукцыйнасці).
дзе вы страцілі гэтыя 50 Нм?
Цікава , ж iq, таму што не прайшоў на крывой вышэй, чым IQ? мы хацелі б больш крывыя IQ, каб мець больш аднастайны...многія, што мая педаль паскаральнік для добры ўчастак нічога не робіць..я растлумачу; першы кавалак, затым яшчэ больш за палову не робячы больш нічога, у тым сэнсе, што не змяняе..
цалкам магчыма, што ў 1900 абарачэннях у хвіліну, з педаллю ў 25% я яшчэ запыт адмоўнага крутоўнага моманту? менавіта там, дзе мяне чапляе больш!! можа быць, ад золата або, але змяняючы астатнія, таксама тут ідзе не спіш? можа быць?
дзякуй