мне ўдалося пераадолець мяжа ў 1500 бар rail, дзякуючы карце, якая загружаецца назад, цяпер, аднак, я павінен зменшыць да мінімуму, таму што, здаецца, разнесла трохі і выключаецца, калі вы пакінеце яго толькі для счаплення, іншы пытанне, інжэктары серыі 70cv qnt мг могуць надаць max, не руйнуючы іх? дзякуй усім
Алекс
для тых, хто хоча вывучыць месца тут, гэта месца, для opel,
Алекс
пры ўмове, што ты не мод p-rail, як мінімум, не падстава мазаць....
Калі вы закранулі рэчы, якія не тут.
вымяральнік паветра працуе, мне проста трэба зразумець, што карта, якую твар было высокае ціск, як мінімум таму, што я склаў іншую карту, націснуўшы толькі абмежавальнікамі і не праблема, з карта, што я выклаў у папярэднім пасце, як мінімум, ад дыягностыкі opcom мне 39,50 кпа ціску ў рампы і 17 мм3 ўводзяць, трохі занадта шмат, таму змазваюць і затым рухавік пасля фармальнасцей не вяртаўся, як мінімум, але выключаецца
Алекс
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Алекс, я ведаю, што ў мяне ёсць трохі блытаніны на розных картах карты.
Асабістае меркаванне, мне здаецца, што ты крывадушнік, - направа і налева, таму што некаторыя рэчы я зрабіў добра, але памылкі на іншых процьма....
вы на самай справе я ўзяў прыклад ад загружанай карты з back дзе даходзіць да 1650 бар, і я там быў унутры, так што помпа 90cv працуе ўжо на гэтым нармальнае ціск, не маючы шашкі 6J0 я "правільны" на карце ўжо інфармацыя, што некаторыя карты я ведаў, як ціск ў рампы і час ўпырску, іншыя ішлі ў давер, каб скапіяваць, як, напрыклад, біт 06165C, што ад значэння 32 вырас да 252 як 06360C ў 06368A ад 800 выраслі на 910, 068516 ад 550 да 900, 068518 ад 175 да 185 і далей, цяпер я зрабіў карту, дзе я толькі закрануў біты абмежавальнікі, ціск падымаецца, але здаецца, што да 3000 абаротаў ёсць пустата, і мне адрываецца турба без recovery, карту знойдзеш размешчана тут
Алекс
Я не магу глядзець, але, шчыра кажучы, сказаць, што вы ведаеце, карта часу, гэта крыху занадта.
Чаму я зрабіў гэты мод, толькі на час?