Старонка з 94 106 PrimaПерад ... 44849293949596104 ... АпошняеUltima
Вынікі з 931 па 940 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Калі вы ведаеце, каэфіцыенты пераўтварэнні, вы павінны зразумець, нават карту час...
    Паўтараю, як сказана вышэй, перакладзе, капіюючы ты ніколі не зразумееш, як працуе...
    І павер мне, што хараство гэтыя рэчы, каб зразумець, як працуюць...па крайняй Меры для мяне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Калі вы ведаеце, каэфіцыенты пераўтварэнні, вы павінны зразумець, нават карту час...
    Паўтараю, як сказана вышэй, перакладзе, капіюючы ты ніколі не зразумееш, як працуе...
    І павер мне, што хараство гэтыя рэчы, каб зразумець, як працуюць...па крайняй Меры для мяне!
    я згодны ў поўнай меры, аднак я хацеў бы зразумець, як вылічваюць тэрміны, таму што ці за пост там быў хто-тое, што ён казаў, павялічваючы час таксама павялічваецца колькасць ін'екцый ўводзяць або што-то падобнае, таму я хацеў бы ведаць, калі там быў разлік вельмі дакладны, ці ён разлічвае "да ****cchiam" xD, тэрміны пазначаны ў us (мкс) на восі z, праўда?
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Што вы знойдзеце ў восі часу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Што вы знойдзеце ў восі часу?
    ЧАС АСНОЎНАГА ЎПЫРСКУ Ў ФУНКЦЫІ ЦІСКУ Ў РАМПЫ
    памер 16X24
    ВОСІ X= p. бар x 2,000000
    ВОСЬ Y= мм3/str 0,002930
    ВОСЬ Z= 1 (us)
    ІН'ЕКЦЫІ PARZIALIZZATO (наменклатура і г. д.)
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Мне цікава, ў святле таго, што напісаў, таму што вы зрабілі гэта такім чынам, і па якім прынцыпе.
    паўтараю, і я ніколі не стамлюся гэта казаць...
    Прычына, вы не робіце беспарадак рэчаў, прынятых онлайн!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Мне цікава, ў святле таго, што напісаў, таму што вы зрабілі гэта такім чынам, і па якім прынцыпе.
    паўтараю, і я ніколі не стамлюся гэта казаць...
    Прычына, вы не робіце беспарадак рэчаў, прынятых онлайн!
    І менавіта гэта мне і падабаецца xD скажам, я ведаю трохі тэорыі, але ў мяне праблемы ва ўжыванні, таму разгледзім прыклады, узятыя ў сеткі, але ў рэшце рэшт я нічога не разумею, і вось вынікі
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Не браць прыклады я тыпу, табе прыносяць толькі па-за дарогі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Не браць прыклады я тыпу, табе прыносяць толькі па-за дарогі.
    у сеціве я знайшоў damos пункту 90cv цяпер, а я параўноўваю з маёй такім чынам, каб высветліць імёны і функцыі з тым, каб значэння пераўтварэнні а між тым, я выявіў, што на мой файл на карце, які ідзе ад адрасы 0694DE ў 06959C не што іншае, як абмежавальнік крутоўнага моманту, у залежнасці ад T° хладагент, у той час як іншая карта 8Х8 прысутнічае па адрасе 06360C гэта не больш, чым максімальнае ціск ў рампы, якая мае на ўсю карту, значэнне eprom 800, што, памножанае х 2 са зрушэннем -100 нас ад 1500 бар я спадзяюся, што было карысна для каго-то, выявіўшы гэтыя дзве карты
    Алекс

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Прывітанне, я прачытаў некалькі раз усё 97 старонак, але, на жаль, вы не можаце бачыць ўкладанні, у мяне засталося надзвычай моцнымі, некаторыя крокі або некаторыя карты..калі я кропкай 70cv, што вялікая пляма, 90 л. перанесена ад складальнікаў у Турыне, які ўсё часцей, але я не рады, асабліва, у вялікай ступені, што ў аснове мае рухавік больш капрызны і з праблемамі кіравання турба..вядома, вы можаце ўбачыць, што ён закрануў зарэгістраваны, я з'ехаў трохі наперад, але я не магу зразумець карту час прышчэпкі ад грыпу: у цэлым, калі я правільна зразумеў, усё, аб чым кажа і г. д., не з'яўляюцца правільнымі. Карта-гаворыцца ў правільным кірунку, кожны выгіб паказвае на IQ ( для эс-макс ў dx 60mm3, а потым спусціцца),але як зразумець, кожны выгіб, што адпавядае, як адкрыццё газу?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Я (у вялікай ступені, 90 л. с.) 24 крывыя, але калі не крывыя для кожнай абаротаў, яны крывыя, на падставе чаго?
    Дзякуй.

Старонка з 94 106 PrimaПерад ... 44849293949596104 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •