PrimaПерад ... 43839192939495103 ... АпошняеUltima
Вынікі з 921 па 930 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    вымяральнік паветра працуе, мне проста трэба зразумець, што карта, якую твар было высокае ціск, як мінімум таму, што я склаў іншую карту, націснуўшы толькі абмежавальнікамі і не праблема, з карта, што я выклаў у папярэднім пасце, як мінімум, ад дыягностыкі opcom мне 39,50 кпа ціску ў рампы і 17 мм3 ўводзяць, трохі занадта шмат, таму змазваюць і затым рухавік пасля фармальнасцей не вяртаўся, як мінімум, але выключаецца
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex210392 Visualizza Messaggio
    вымяральнік паветра працуе, мне проста трэба зразумець, што карта, якую твар было высокае ціск, як мінімум таму, што я склаў іншую карту, націснуўшы толькі абмежавальнікамі і не праблема, з карта, што я выклаў у папярэднім пасце, як мінімум, ад дыягностыкі opcom мне 39,50 кпа ціску ў рампы і 17 мм3 ўводзяць, трохі занадта шмат, таму змазваюць і затым рухавік пасля фармальнасцей не вяртаўся, як мінімум, але выключаецца
    Я быў перакананы, што вы кажаце, 75cv, што ўжо серыі таму 1550..

Прабач, але калі ты дакрануўся ціск ужо ў 682giri рухавіка, што хочаш? потым бачу мод у мінус...

праверце, ці добра, што ты важдаўся трохі на гэты файл
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Алекс, я ведаю, што ў мяне ёсць трохі блытаніны на розных картах карты.
    Асабістае меркаванне, мне здаецца, што ты крывадушнік, - направа і налева, таму што некаторыя рэчы я зрабіў добра, але памылкі на іншых процьма....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    вы на самай справе я ўзяў прыклад ад загружанай карты з back дзе даходзіць да 1650 бар, і я там быў унутры, так што помпа 90cv працуе ўжо на гэтым нармальнае ціск, не маючы шашкі 6J0 я "правільны" на карце ўжо інфармацыя, што некаторыя карты я ведаў, як ціск ў рампы і час ўпырску, іншыя ішлі ў давер, каб скапіяваць, як, напрыклад, біт 06165C, што ад значэння 32 вырас да 252 як 06360C ў 06368A ад 800 выраслі на 910, 068516 ад 550 да 900, 068518 ад 175 да 185 і далей, цяпер я зрабіў карту, дзе я толькі закрануў біты абмежавальнікі, ціск падымаецца, але здаецца, што да 3000 абаротаў ёсць пустата, і мне адрываецца турба без recovery, карту знойдзеш размешчана тут
    File Allegati Файл Ўкладання
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Я не магу глядзець, але, шчыра кажучы, сказаць, што вы ведаеце, карта часу, гэта крыху занадта.
    Чаму я зрабіў гэты мод, толькі на час?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    таму што я думаў, што раблю гэта так, як было зроблена ў файле бэк дапамог падняцца ціск ў рампы
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Як могуць, часы, дапамагае зрабіць ціск ў рампы?
    І ўсё роўна мы вяртаемся.
    Ты сказаў, што ведаеш, але цяпер ты кажаш, што вы скапіявалі.
    Вывучыце яго, тут што accozzare шмат ідэй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    я хачу вучыцца, але не ведаю, у залежнасці ад таго, што памяняць значэння, калі ў якой-то формуле, або я не ведаю, я быў бы ўдзячны, калі ты дасі мне руку, каб зразумець, па меншай меры, як разлічыць
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я мяркую, што ты не ведаеш, якая карта ў рампы ў гэты момант.. 068650
    больш, што змены ў мінус не ў якім выпадку не аптымальныя, я прапаную паставіць на файл врі з egr off і вывучыць гэты marelli
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я мяркую, што ты не ведаеш, якая карта ў рампы ў гэты момант.. 068650
    больш, што змены ў мінус не ў якім выпадку не аптымальныя, я прапаную паставіць на файл врі з egr off і вывучыць гэты marelli
    068650 б карту rail, што ecm называецца parzializzato (map1), дзе па восі x у нас абаротаў у хвіліну, а па восі y iq са значэннем пераўтварэнні 0.002941 а вось z ёсць ад ціску ў рампы, са зрушэннем -100 калі я памыляюся, то папраўце, я зараз аб карце, для змены ў адмоўны што гэта значыць? чаму, правяраючы карту, акрамя карты, педалі не бачу значэння, якія спускаюцца пад 0
    Алекс

PrimaПерад ... 43839192939495103 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •