Вырашана! Я вярнуў арыгінальныя значэння з 0694DE -06959C і не абмяжоўвае па часе p.s. у gt1446SZ вывадзе giulietta 1.6 105л. з на колькі бар працуе без шкодніцтва?
Я перш за ўсё вось, што мне цікава.. Калі ў вас усталяваны помпа 90cv гэта значыць, што ваш трэнер вас ён ужо усталяваны ў пэўным сэнсе.. і калі ён зрабіў некаторыя рэчы, таму што калі няма, машына не заводзіцца нават.. Так што я цікава, чаму вы хочаце, каб змяніць тое, што было зроблена, калі зараз машына працуе....У любым выпадку, вы можаце падняць нават да 1600 бар і вышэй.
У 1446 вытрымлівае 1.8 бар стацыянарныя, а таксама рызыкі, падзел на кароткі час..
Ps: Калі хто-то варта за вамі машыну (што як механікі або электронікі) не ведаю, наколькі быў бы шчаслівы ведаць, што вы ідзяце, каб сказаць, некаторыя трукі, каб зрабіць рэчы, пасля таго, як мы страцілі час..
Прывітанне jacktheripper82 я не трэнер, помпа ў мяне усталяваны толькі пасля таго, як матч дызельнага паліва гнілога ўзарвалі помпа ад 70cv, калі хочаш, я растлумачу, як я гэта зрабіў, таму хацеў ведаць, калі гэты датчык/рэгулятар трэба на што-то, цяпер нічога не застаецца, як разблакаваць карту ад prex rail, і я не хацеў бы ісці за 1600bar, каб зараз з фарсункі арыгінальныя ці магу?
Значэнне 41000 аднак адрасы, былі тыя,.. правесці turbo вы можаце spungere да 2.0 бар з 2.2 пік без пашкоджанні
Цярпенне і цнота моцных..
Дзякуй яшчэ бэк у рэшце рэшт, я прынёс у гэта значэнне, таму што ў той жа час я паспрабаваў з 4100 і не было пара, у той час як у 41000, не прыходзячы ў рух, паставіць да першапачатковай кошту, у парадку і больш не абмяжоўвае
вялікі дзякуй за ўсе парады, што ты даеш мне
я паспрабаваў падняць ціск ў рампы да 1600 бар ад карты я перарабіў карту rail і адмыкнутая біт абмежавальнік, але ціск 1600 з'яўляецца толькі ў патрэбны час у гэты эфект прыходзіць макс на 1500, і міргае кантрольная лямпа mil з маленькімі тузаць, улічваючы, што не ўдаецца пераадолець адзнаку 1500, на карту на выпадку прысутнічае якой-то іншы біт абмежавальнік, або неабходна выключыць рэгулятар на помпе? у дадатку вы знойдзеце арыгінальныя і апошняя карта з абмежавальнікам turbo выключана і карту rail ўжо зрабіў
яшчэ раз дзякуй за дапамогу і цярпенне, прысвечаны