яшчэ я не спрабаваў біт модом, думаю заўтра паспрабую, у той жа час я чытаў пастоў таму, але адносна майго эбу была загружана файл ўжо гатовы, але не магу яго спампаваць, хоць паведамленні, яны мне вельмі дапамаглі знайсці іншыя скрытыя карты, шляхам параўнання файла
Таксама моддеров і біт у гэтай сітуацыі не мяняе абмяжоўвае заўсёды ў 1,5 бар
вынікаючы вашым радам я змяніў толькі біты 6a1ee і 62900, што ў адрас 40600 я лічу, значэнне "32106" заўсёды, калі не каэфіцыент пераўтварэння, у 64180 будзе лесвіца, павярніце якой-карту, што будзе пасля , 66280 і 66292 робяць частка карты, што да гэтага часу мне не ясна, што пачынаецца па адрасе, 66250, каб скончыць ў 662d0, у той час як у адрас 68aa0 я знайшоў ўнутры іншы карты (я думаю) дзе bp самы высокі зафіксаваны ў 1875 цяпер я толькі з гэтых двух біт модом і кіравання, у той жа час не хапае дзякуй за вашыя парады і за цярпенне, што ты са мной і з гэтай ecu
Ёсць навіны, можа здацца, што я перавысіў ліміт ў 1, 5 бар ціск турбо, модынг адрасы 61EFC 62902 і 6A1F0 не адрываецца, хоць я зразумеў, страціць трохі ў стральбе і так я спрабаваў змяніць адзін біт за адзін раз, каб зразумець, як творца, прыйшоў да канца, што біт змяніць толькі 2 т. е. 61EFC і 6A1F0 цяпер у мяне ёсць аўтамабіль на тэст, каб зразумець, ці сапраўды вы больш не абмяжоўвае, то пасля крок да павелічэння ціску ў рампы.
Пытанне off-topic: я ўжо змантаваныя помпа высокага ціску 90 л. з так што вы можаце бяспечна працаваць у 1600 бар з фарсунак яшчэ арыгінальныя, але той датчык/рэгулятар ціску, які знаходзіцца побач проста стаяў асобна так як ёсць, ці трэба прыехаць у 12 v, каб актываваць яго?