вынікаючы вашым радам я змяніў толькі біты 6a1ee і 62900, што ў адрас 40600 я лічу, значэнне "32106" заўсёды, калі не каэфіцыент пераўтварэння, у 64180 будзе лесвіца, павярніце якой-карту, што будзе пасля , 66280 і 66292 робяць частка карты, што да гэтага часу мне не ясна, што пачынаецца па адрасе, 66250, каб скончыць ў 662d0, у той час як у адрас 68aa0 я знайшоў ўнутры іншы карты (я думаю) дзе bp самы высокі зафіксаваны ў 1875 цяпер я толькі з гэтых двух біт модом і кіравання, у той жа час не хапае дзякуй за вашыя парады і за цярпенне, што ты са мной і з гэтай ecu
Ёсць навіны, можа здацца, што я перавысіў ліміт ў 1, 5 бар ціск турбо, модынг адрасы 61EFC 62902 і 6A1F0 не адрываецца, хоць я зразумеў, страціць трохі ў стральбе і так я спрабаваў змяніць адзін біт за адзін раз, каб зразумець, як творца, прыйшоў да канца, што біт змяніць толькі 2 т. е. 61EFC і 6A1F0 цяпер у мяне ёсць аўтамабіль на тэст, каб зразумець, ці сапраўды вы больш не абмяжоўвае, то пасля крок да павелічэння ціску ў рампы.
Пытанне off-topic: я ўжо змантаваныя помпа высокага ціску 90 л. з так што вы можаце бяспечна працаваць у 1600 бар з фарсунак яшчэ арыгінальныя, але той датчык/рэгулятар ціску, які знаходзіцца побач проста стаяў асобна так як ёсць, ці трэба прыехаць у 12 v, каб актываваць яго?
Дакладна, тут не тое. Гэта ў карце і даюць![]()
Пад гэтую кропку гледжання (выключэння) той жа fiat![]()
Ціха, у мяне FiSuzOpel, я цябе разумею xD
для тых, хто хоча вывучыць месца тут, гэта месца, для opel,
Алекс
пры ўмове, што ты не мод p-rail, як мінімум, не падстава мазаць....
Калі вы закранулі рэчы, якія не тут.