Стар. 53-54 PrimaПерад ... 34351525354 АпошняеUltima
Вынікі з 521 па 530 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Дзякуй вялікі за адказ, я паспрабую сябе сёння, такім чынам, павінен мець завершаны файл, нарэшце.
    Але ты, каб зразумець, як вы там? Я чытаў на форуме, накшталт do формула, але і змяняе значэнне (калі не памыляюся дывідэнд) у залежнасці ад вытворцы.
    Я хацеў бы даведацца ������
    Формула : адрасы памылка, якую патрабуецца выдаліць (шукаць значэнне Pxxxx ў hex-файл) - адрас пачатку табліцы dtc. Атрыманы вынік неабходна падзяліць на 2 (у гэтых ecu fiat) і дадаецца да адрасе табліцы switch, каб знайсці біт скіду. У цябе ёсць файл, ты яго вынікі, зробленыя 2 рахункі зваротныя і пачаў разумець што-то

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    На жаль, я не ведаю, дзе пачынаецца табліца dtc і ў табліцы dtc switch, аднак, пачаць, каб паспрабаваць зрабіць некаторыя разлікі, зыходзячы з вашых вынікаў, дзякуй, як заўсёды за дапамогу, якую ты мне даеш! Для цябе здасца, фігня questaoperazione, але для мяне, што я вучуся, я думаю, досыць.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    На жаль, я не ведаю, дзе пачынаецца табліца dtc і ў табліцы dtc switch, аднак, пачаць, каб паспрабаваць зрабіць некаторыя разлікі, зыходзячы з вашых вынікаў, дзякуй, як заўсёды за дапамогу, якую ты мне даеш! Для цябе здасца, фігня questaoperazione, але для мяне, што я вучуся, я думаю, досыць.
    Мы ўсе праз гэта прайшлі ў пачатку гэта нармальна, што вам здаецца цяжкім, але калі мы не пляскае і нос, каб зразумець прычыны і зрабіць вочы ў зоны, у 2d ніколі не зможаш

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Можа быць, можа быць, я знайшоў адрасы, я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і з двух значэнняў, якія я ўзяў у якасці эталона, я лічу, з двума вынікамі, адпаведна, на p2008 і біт скіду 1c8c48, у той час як па p2014 гэта 1c8c47, праўда?

Паспрабую зрабіць іншыя тэсты, з іншымі кодамі памылкі прыняты ў выпадку, (у мяне ёсць адзін адносна датчык тэмпературы паліва, паспрабую, а потым паспрабую якой-то іншы, што я знаходжу ў табліцы.

Калі вы робіце пошук значэння ў шаснаццатковым сыходзяць так шмат разоў, толькі адзін sintrova ў галіне табліца dtc?
    Да гэтага часу не магу на перахоп, і я пайшоў трохі правілы, я спадзяюся, што злавіў!

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Можа быць, можа быць, я знайшоў адрасы, я зрабіў некаторыя выпрабаванні, і з двух значэнняў, якія я ўзяў у якасці эталона, я лічу, з двума вынікамі, адпаведна, на p2008 і біт скіду 1c8c48, у той час як па p2014 гэта 1c8c47, праўда?

Паспрабую зрабіць іншыя тэсты, з іншымі кодамі памылкі прыняты ў выпадку, (у мяне ёсць адзін адносна датчык тэмпературы паліва, паспрабую, а потым паспрабую якой-то іншы, што я знаходжу ў табліцы.

Калі вы робіце пошук значэння ў шаснаццатковым сыходзяць так шмат разоў, толькі адзін sintrova ў галіне табліца dtc?
    Да гэтага часу не магу на перахоп, і я пайшоў трохі правілы, я спадзяюся, што злавіў!
    У залежнасці ад кода памылкі могуць essercì больш, чым адзін біт у табліцы dtc, што, аднак, з'яўляецца добра размежаваны і вядомай формы. Усё, што выходзіць за межы гэтага, не лічыцца

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Упс, невялікая граматычная памылка!
    Хацела напісаць, калі хочаш скінуць, я прашу прабачэння, але пасля працоўнага дня адбываецца!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Такім чынам, давайце паглядзім, калі я зразумеў, і калі я зрабіў усё правільна.
    Калі я хачу скінуць dtc, звязаныя з памылкай (прыклад) P0237 павінна прывесці да нулявы біт 1c8c05
    У той час як для памылкі P4101 біт 1c8b79.
    Я знайшоў правільныя дадзеныя наконт пачатку табліцы?
    Вы можаце пацвердзіць або абвергнуць?
    Прывітанне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Добры дзень, вось пасля першай пробнай запісу эбу, як марская свінка мая бедная альфа 147, я быў здзіўлены raidità, каб прачытаць мне спатрэбілася час, каб напісаць каля хвіліны, уключаючы выключыце і зноў уключыце запальванне, у рэшце рэшт!
    Гэта сапраўды так хутка? Я таксама падлучаны ўзмацняльнік на батарэі, каб пазбегнуць сюрпрызаў, і я быў здзіўлены я!

Ды што я, па вашаму вопыту, ёсць спосаб, каб ведаць, які devimetro дзверы мая альфа? Я бачыў тры мадэлі з трыма коды, дэку, каб прымусіць яго разабраць, каб прачытаць код?
    З павагай да ўсіх
    MCDJ90

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Добры дзень, вось пасля першай пробнай запісу эбу, як марская свінка мая бедная альфа 147, я быў здзіўлены raidità, каб прачытаць мне спатрэбілася час, каб напісаць каля хвіліны, уключаючы выключыце і зноў уключыце запальванне, у рэшце рэшт!
    Гэта сапраўды так хутка? Я таксама падлучаны ўзмацняльнік на батарэі, каб пазбегнуць сюрпрызаў, і я быў здзіўлены я!

Ды што я, па вашаму вопыту, ёсць спосаб, каб ведаць, які devimetro дзверы мая альфа? Я бачыў тры мадэлі з трыма коды, дэку, каб прымусіць яго разабраць, каб прачытаць код?
    З павагай да ўсіх
    MCDJ90
    хм, верагодна, вы выбралі які-то параметр, дзіўна, на ваш пішучы інструмент потым залежыць ад эбу, ecu, мой kess, усё роўна будзе 5 хвілін, каб прачытаць і 3-4 напісаць пра амаль усіх edc16c

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Я не мяняў ніякіх параметраў на экране праграмы, толькі выбраныя драйвера, ложкамі дадзеных ecu, загрузіў файл і націснуў на "напісаць", калі не памыляюся, то экран мне не даваў, нават магчымасць выбраць што-небудзь, то я не праверыў у наладах.
    Хоць здаецца, што ён напісаў добра, сістэмы рэцыркуляцыі ог не ад няспраўнасці, і клапаны swirl на карце заўсёды застаюцца на працэнт 4,996%, так што павінна быць ок.

Стар. 53-54 PrimaПерад ... 34351525354 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •