Стар. 52-54 PrimaПерад ... 2425051525354 АпошняеUltima
Вынікі ад 511 да 520 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, бачу, што ultiko пост ўзыходзіць да даволі трохі часу таму, але паспрабуйце спытаць тое ж самае, я таксама EDC16C39 883 006, у прыватнасці, alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v 150cv.
    Я збіраюся адключыць віхурай, і вучуся на фатаграфію я знайшоў плошча круга абавязкаў, які кіруе адкрыццём/закрыццём, і я ачышчаны, цяпер у чаканні замяніць впускной калектар з алюмініевай я хачу, каб выдаліць усе рэалізаваць, але тут узнікае сумнеў, як я магу выдаліць гэта кіраванне? Калі я правільна зразумеў, я павінен ачысціць dtc, звязаныя з наяўнасцю прывада, але як я магу яго знайсці?
    На жаль, я нават не ведаю код памылкі, калі я нейкім чынам адключыць і стварыць памылку мне знак!
    Ды спачатку скінуць любыя памылкі, затым адключаюць электрарухавік swirl і бачыш, што код выходзіць. Затым скінуць у карце і dtc, што на свой эбу заўсёды ведае, як зрабіць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Выдатна, дзякуй за савет, тады толькі магу, спрабую выцягнуць, не ў мяне памылкі, каб ачысціць на дадзены момант, я ствараю нешта, і мне знак, код.
    Таму, як толькі на дрэве і dtc на практыцы аўтамабіль не паведаміць аб няспраўнасці, але не пойдзе ні ў recovery, праўда? Такім чынам, можна выдаліць! І ў гэты момант не трываецца прыехаць у рахунак, каб зрабіць разгортванне і мяняць калектар!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Яшчэ я не спрабаваў, каб убачыць, калі я магу адлучыць раз'ем жа зверху, уставіўшы руку, я спадзяюся, што ёсць досыць месцы, але я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць яшчэ адно пытанне, чытала, што, магчыма, ёсць нейкая формула, якая выкарыстоўваецца для адключэння dtc, пачынаючы ад кода памылкі, але хто кажа, што гэта не так, і хто замест таго, паказвае, дывідэнды адрозніваецца для кожнага вытворцы эбу, вы ведаеце, скажыце мне, калі гэта правільна? Яшчэ раз дзякуй за інфармацыю.
    Прывітанне, MCDJ.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Яшчэ я не спрабаваў, каб убачыць, калі я магу адлучыць раз'ем жа зверху, уставіўшы руку, я спадзяюся, што ёсць досыць месцы, але я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць яшчэ адно пытанне, чытала, што, магчыма, ёсць нейкая формула, якая выкарыстоўваецца для адключэння dtc, пачынаючы ад кода памылкі, але хто кажа, што гэта не так, і хто замест таго, паказвае, дывідэнды адрозніваецца для кожнага вытворцы эбу, вы ведаеце, скажыце мне, калі гэта правільна? Яшчэ раз дзякуй за інфармацыю.
    Прывітанне, MCDJ.
    Ёсць у sw, што яны робяць, ці ёсць формула, каб знайсці ручной скід dtc. І я гарантую, што гэта працуе.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Я зразумеў, што зрабіў некалькі памылак, памылак друку, з-за часу і сну назапашваецца, прашу прабачэння, спадзяюся, што вы разумееце сэнс таго, што я хацеў сказаць, з мабільнага тэлефона не дазваляе мне рэдагаваць, на самай справе, магчыма, гэта проста не магчыма, інакш бы выправілі памылкі.
    Яшчэ прывітанне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Добры дзень, некаторы час таму я прасіў тлумачэнні аб тым, як скінуць dtc, я два кода памылкі, які я хацеў бы выкрасліць, я P2008 і P2014, калі вы можаце apiegarmi, як прыступіць да dividuare правільныя біт modoficare так, каб пачаць лепш разумець адзін аднаго нават на гэта.
    У бліжэйшы час і віншаванні.
    MCDJ90

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я зразумеў, што зрабіў некалькі памылак, памылак друку, з-за часу і сну назапашваецца, прашу прабачэння, спадзяюся, што вы разумееце сэнс таго, што я хацеў сказаць, з мабільнага тэлефона не дазваляе мне рэдагаваць, на самай справе, магчыма, гэта проста не магчыма, інакш бы выправілі памылкі.
    Яшчэ прывітанне.
    Я сёння я магу сказаць адрасы, каб ачысціць вашыя dtc, але ты павінен прымацаваць або паставіць спасылку на ваш файл на врі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Я прыклаў у дыскусіі аб swirl гэтыя мае файлы, ёсць арыгінал, то ёсць той, у цяперашні час у бу (што ён чужы зоне зменены ў рэшце рэшт) і тады ёсць тое, што я пачала выпраўляць, выпраўляць заключная частка.

Я спадзяюся, што спасылка працуе, таму што з мабільнага тэлефона я не рабіў выбару файла, з скрынкі укладанняў.
    Тады чакаю ад цябе інфа, дзякуй
    Добрае нядзеля
    MCDJ90

http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1484924082

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Добры дзень, некаторы час таму я прасіў тлумачэнні аб тым, як скінуць dtc, я два кода памылкі, які я хацеў бы выкрасліць, я P2008 і P2014, калі вы можаце apiegarmi, як прыступіць да dividuare правільныя біт modoficare так, каб пачаць лепш разумець адзін аднаго нават на гэта.
    У бліжэйшы час і віншаванні.
    MCDJ90
    Дысплей 8-разрадны. Скінуць 1C8C47 1C8C48

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Дзякуй вялікі за адказ, я паспрабую сябе сёння, такім чынам, павінен мець завершаны файл, нарэшце.
    Але ты, каб зразумець, як вы там? Я чытаў на форуме, накшталт do формула, але і змяняе значэнне (калі не памыляюся дывідэнд) у залежнасці ад вытворцы.
    Я хацеў бы даведацца ������

Стар. 52-54 PrimaПерад ... 2425051525354 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •