У тым, што названыя мной біт 1x1 значэнне 800 і. damos ад таго, як значэнне мяжы rail. Адрас ставіцца да карце размешчана ад цябе Y
з калі дэйман правяраючы карту? калі вы карыстаецеся 8 часта мяняюцца, вы павінны выкарыстоўваць damos 6jf. і толькі адпраўная кропка супыну, павер мне карту, што я выклаў, ужо пратэставана.
з калі дэйман правяраючы карту? калі вы карыстаецеся 8 часта мяняюцца, вы павінны выкарыстоўваць damos 6jf. і толькі адпраўная кропка супыну, павер мне карту, што я выклаў, ужо пратэставана.
Вы маеце рацыю, на карце 6jf няма гэты біт, толькі на 75
Прывітанне, каб стварыць rev limiter карты ў пытанні, ці лепш абмежавальнікі знаходзяцца перад карту ўпырску
ок, я знайшоў праз два біта, што яны робяць : 175 і 125. усталяваны ў 4300, але не працуе. пасля 4300 ёсць трохі біт у 00000, а затым карту main inj. я паставіў дрэнна, што-то яшчэ?
Прывітанне, каб стварыць rev limiter карты ў пытанні, ці лепш абмежавальнікі знаходзяцца перад карту ўпырску
ок, цяпер rev limiter працуе так, як павінна ў 4453 абаротаў у хвіліну. толькі што мяне загараецца mil, і я па памылцы p0219 engine overspeed condition