Усім прывітанне. Я хацеў бы ведаць, якое праграмнае забеспячэнне агульнага прызначэння (нават не бясплатна), я мог бы выкарыстаць інтэрфейс ELM 327 для правядзення дыягностыкі? З вопытам, што параіце? дзякуй
Усім прывітанне. Я хацеў бы ведаць, якое праграмнае забеспячэнне агульнага прызначэння (нават не бясплатна), я мог бы выкарыстаць інтэрфейс ELM 327 для правядзення дыягностыкі? З вопытам, што параіце? дзякуй
вы можаце паспрабаваць тыя, free, магчыма, есць таксама і тыя, за дадатковую плату.
у дадатку ўсе спасылкі на стваральнікаў.
Giarras дзякую вас, але я не магу атрымаць доступ да файла, які ў вас прыкладаецца, як я павінен рабіць?
Пастановай...50 карысныя паведамленні!
Якщо у вас є стільниковий з Android і ELM 327 bluetooth, я рекомендую крутний момент Pro (коштує дуже мало для служби ke тому €3,55 - якщо cerki добре в мережі, то знаходитесь анке free) і дозволяє зробити гарний "p"? речей, на додаток до класичної діагностики і скидання кодів помилок.
У Крутний Момент Pro ? також в італійському? спілкується kn до ELM 327, тільки в bluetooth, і я не думаю, що планується funzionabento кн, usb, бачив ke це зробили програму для смартфона, планшета і все, ke і працює під управлінням Android.
Якщо ви зробите пошук на Youtube крутний момент Pro, досить р? відео, і ви зробите уявлення про те, що назад![]()
Дзякуй Ім, што вельмі зручна.
прывітанне прабачце, я запампаваў файл для fiat ecu scan, але мне не хапае pss вы ведаеце, як я магу ці з кім мне звярнуцца, каб атрымаць яго?