Прывітанне ўсім хто мае транскодирования памылак ecm stralis, што яе можна прайсці ў некаторых момантах я зламаўся дзякуй
Прывітанне ўсім хто мае транскодирования памылак ecm stralis, што яе можна прайсці ў некаторых момантах я зламаўся дзякуй
але што канкрэтна табе трэба ? вы хочаце ведаць, што гэта за памылка, у прыватнасці ? не думаю, што памылка ўжо мае сваю легенду, якая паказвае, які тып або нейкая анамалія ў такім..
можа быць, вы хочаце ведаць, калі вы можаце выдаліць dtc, напрыклад, edc16c39 iveco ? вы можаце зрабіць ...
stralis мацавання edc7 ? ці я памыляюся?
Прывітанне max40 вы stralis мантуе edc7uc31 што тычыцца памылак, я хацеў бы ведаць, ці сапраўды існавала легенда памылак, якія
ад на панэлі прыбораў дзякуй
як правіла, тыя, здымныя блок кіравання рухавіком прыведзены ў файле, што законы менавіта ў эбу рухавіка .. на панэлі прыбораў больш падрабязную інфармацыю па магчымасці кіравання рухавіком .. або няспраўнасці рухавіка, і г. д.... але калі ты будзеш дыягностыцы варта чытаць толькі коды dtc Pxxxx...
на дысплеі вы не можаце зразумець бітай.....трэба, каб сілу атакі на дыягностыку з easy iveco або з якой-то дыягназ мультыбрэндавых х зразумець праблему....гэта мая праца...