Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, як разблакаваць клапан-матылёк mito 1.4 78cv? я ведаю, што гэта быў понерфлен ад 95 да 78 для пачаткоўцаў кіроўцаў...хто-то можа мне дапамагчы?
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, як разблакаваць клапан-матылёк mito 1.4 78cv? я ведаю, што гэта быў понерфлен ад 95 да 78 для пачаткоўцаў кіроўцаў...хто-то можа мне дапамагчы?
я магу сказаць, адправіць, файл, які я спрабую дапамагчы, але тады ты не зможаш у любым выпадку, паглядзець ці спампаваць файл.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
прывітанне, я прыкладаю той жа файл, можа быць, бачачы, як вы можаце сказаць мне, па меншай меры, калі вам удалося разблакаваць гэтую матылька або няма
Але не ў неба на тую ж тэму і такі жа Файл ўжо ў іншай Пасадзе??
пытаюся, таму што ў мяне ёсць праект, які ўжо загружаны з матыльком адмыкнутая з HW 0261S04407 SW1037399991
Ніколі Не Правяраў...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Вы можаце прайсці як-то так тэкст яго я?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
але абмежаванне і толькі на абмежаванне матылёк,ці нават на іншыя часткі карты?гэта абмежаванне можа таксама выклікаць праблемы дастаўкі ,тып, пачынаючы ад зашчапкі як правіла, каб выключыць?