Старонка 4 з 9 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 82 31-40

Абмеркаванне: Alfa 147 150 рэзюмэ

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2017
    Паведамленні
    19
    Прывітанне MCDJ90, геаметрыю не трэба адрэгуляваць з цаўя, але на карце, калі няма-гэта casotto, што ты не выберашся.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Прывітанне PasqualeGt існуе табліцы/дыяграмы для геаметрыі накшталт як, што турбіны для таго, каб ўставіць значэння, абгрунтаваныя ў карце?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2017
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў горадзе осака ў раене цэнтр Visualizza Messaggio
    Прывітанне PasqualeGt існуе табліцы/дыяграмы для геаметрыі накшталт як, што турбіны для таго, каб ўставіць значэння, абгрунтаваныя ў карце?
    azz! вядома, ёсць і больш. Я не з драйвера, калі вы выкарыстоўваеце, напрыклад, тытан цябе ад яго. Знойдзеш пад імем вгт. Але я ведаю, што вы занадта шмат пачаткоўцаў (як я), для модынгу...без крыўд!
    Я рэкамендую вам прытрымлівацца, каб чытаць розныя паведамленні на форуме, а затым выраблены першы мод, і аб'явы, каб мець сваё меркаванне...так паступова даведацца, як мы зрабілі ўсё(па крайняй меры, я).

Ці вы зрабіць карту, каб той, хто гэта робіць x рамяство, прачытайце і паспрабуйце зразумець з дапамогай форуму.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    На самой справе будзе цікава нават мне!
    Але магчыма, што геаметрыя залежыць ад swirl? Мне яны фізічна выдаленыя, але я ўсё яшчэ каромысел і карта кіравання (які, я спадзяюся, што ў бліжэйшы час адключыць), і вядома, што паказчыкі ціску солі да пікаў 1,6/1,8 для таго, каб затым памяншацца пасля 2800/3000giri, калі вы адчуеце, што цяга ад рухавіка, але спачатку ледзь не памерла!
    Калі будуць змены, адмяніўшы кіравання swirl будзе выдатная рэч!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    30
    Я, шчыра кажучы, у мяне 140 л. с. у маім выпадку я не swirl
    Мяне цікавіць ведаць асаблівасці геаметрыі што гэта такое, што прымушае прапускаць паветра да турбіне рашэнне тон кручэння, так што вялікі ціск паветра ў калектары .сказаў, што гэта я хацеў бы ведаць, асаблівасці геаметрыі, так як мае сваю карту .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Але, акрамя замены, не бывае так, каб праверыць працу клапана pierburg? Я спытаў у свайго механіка, але кажа, што solotamente не ламаюцца, у наступны раз, калі мы на палубе ліфта я таксама праверыць трубы, можа быць.
    На жаль, гэтыя seirl, як я зразумеў, гэта вельмі небяспечна, і я гэта праходзіў.
    Толькі трэба перарабіць разгортвання замяніць мой калектар з алюмініевым рухавіком, як ваш! Без віхурай.
    Для гэтага мне хацелася ведаць, як адключыць усе, а затым убачыць, калі вы можаце ўмяшацца на vestione ціску і геаметрыі для здабывання, калі на нізкіх абарачэннях.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2017
    Паведамленні
    19
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Але, акрамя замены, не бывае так, каб праверыць працу клапана pierburg?
    упэўнены, што ёсць. робіць гэта, а таксама мнс.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    У мяне ў распараджэнні мнс і elm327, калі ты скажаш мне, як я магу паспрабаваць, каб убачыць, калі ён працуе ў доўг, калі мне трэба зрабіць дыяграму з некаторымі значэннямі, я зрабіў некаторыя, але я не ведаю, калі я паклаў правыя датчыкі, я ўзяў ціск вымяраецца, ціск, мэта, дросельнай засланкі і клапана overboost, але я не думаю, што зрабіў добра.
    Маглі б вы парэкамендаваць?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2017
    Паведамленні
    19
    3.5 месяцаў яго так называе: Bost control/solenoid.......а....*****і бачу я, калі вы змянілі геаметрыя турбіны з'яўляецца чыстай(не заблякаваны) так што табе не адрэгулявалі добра цаўё геаметрыі. Верагодна, яны не ўзялі спасылкі, калі яны зрабілі замену.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2017
    Паведамленні
    19
    Калі ты робіш часопіс ціск у мэта, і гэтую меру і гэтая мэта з'яўляецца самай высокай дасць памылка p0237. Так што ці ў цябе нейкія трубы, што выходзіць, або ў цябе цаўё рэгулюецца дрэнна.

Старонка 4 з 9 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •