Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: alfa147 памылка p0203

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74

alfa147 памылка p0203

Добры вечар усім, у мяне альфа 147 1.9 jtd 150cv 2006 год, які тузае і не набірае хуткасць, у дыягназе ў мяне памылка p0203 ланцуг фарсункі 3 адкрыты.
    На халастым машына працуе добра, калі ён патрабуе, газ зрывае і не бярэ абароты я паспрабаваў адлучыць і далучыць відэлец, але, здаецца, усё ў парадку можа быць праводка ? вы гэта ўжо зразумелі ?
    загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Нагнетатель Visualizza Messaggio
    Добры вечар усім, у мяне альфа 147 1.9 jtd 150cv 2006 год, які тузае і не набірае хуткасць, у дыягназе ў мяне памылка p0203 ланцуг фарсункі 3 адкрыты.
    На халастым машына працуе добра, калі ён патрабуе, газ зрывае і не бярэ абароты я паспрабаваў адлучыць і далучыць відэлец, але, здаецца, усё ў парадку можа быць праводка ? вы гэта ўжо зразумелі ?
    загадзя дзякуй
    Як выправіць, як мы паставілі дыягназ?
    Наўрад ці праводка, можа раз'ем і здарылася..
    Праверце, калі яны адкрыты ECU і не апячатаныя, як загадвае бог, і наяўнасць вады ў інтэр'еры..
    У адваротным выпадку, улічваючы прастату разборкі і парталы ад pompista даверу будзе шпулька інжэктар..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    дзякуй вялікі, тады:
    карэкцыя cil 1 -0,60 мм3/inj
    карэкцыя cil 2 -0.26 мм3/inj
    карэкцыя cil 3 0.00 мм3/inj
    карэкцыя 4 цил 0.79 мм3/inj
    кіравання ecu, і потым, калі вы не збіраецеся рабіць капітальны рамонт інжэктар
    яшчэ раз дзякуй, як толькі разбяруся, дам ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Нагнетатель Visualizza Messaggio
    дзякуй вялікі, тады:
    карэкцыя cil 1 -0,60 мм3/inj
    карэкцыя cil 2 -0.26 мм3/inj
    карэкцыя cil 3 0.00 мм3/inj
    карэкцыя 4 цил 0.79 мм3/inj
    кіравання ecu, і потым, калі вы не збіраецеся рабіць капітальны рамонт інжэктар
    яшчэ раз дзякуй, як толькі разбяруся, дам ведаць
    Перш, што прыводзіць да перагляду рэверс "непаўнавартасны" з другога цыліндр і паглядзець, калі дэфект перамесціцца..
    Адзначаны 1-2-3-4 у адваротным выпадку вам прыйдзецца перакадаваць коды ima..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Перш, што прыводзіць да перагляду рэверс "непаўнавартасны" з другога цыліндр і паглядзець, калі дэфект перамесціцца..
    Адзначаны 1-2-3-4 у адваротным выпадку вам прыйдзецца перакадаваць коды ima..
    але што я пішу вам гэта зрабіць!......што я ў дзеда, які страляе c....вас!....што я толькі што напісаў!.....

тое, што здарылася на полюсе, а не на альфа усе раздымы гэта!......

я выявіў, што гарачай вады!......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    пола 1.2 бензін мяне гэты дэфект, але не 4 дасканалая, была кульгаючы, абмяняліся фарсунак, але там было заўсёды 3, што не так.

раздымы ідэальна падыходзяць, для кантролю сігналу, аднак, быў няўстойлівы, лёгка было ок.....распыляецца толькі раскісляльнік, пераклад матацыкл, як выдаліць DTC рухавік, ніколі больш выгляд.....

той факт, што кантакты былі, нармальна, і не сказаў, ce сігнал паступае выдатна, проста мала.....ўсплёск флюсу дрэнна не робіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Добры дзень, у майстэрні мне давялося 3 разы на 150 л. с. заўсёды ў трэцім інжэктар раз'ем новы і ўсё працавала пасля! Добрага дня ўсім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    раз'ем новы
    можа быць, таму і больш ясна, чым тое, што напісаў збаўца

......звычайная гісторыя....вы, механікі, вы ўсё ведаеце....цяпер вы знаходзіцеся programmatri, інфарматыкі,біяхіміі, pompista і інжынераў, таму што вы даведаецеся ад малюнка падключыць 1 праграміст і націснуць тры кнопкі.

тады я, што я, механік, таму што я зрабіў размеркаванне ў адзіноце, таму з сённяшняга дня я магу рабіць працу для кліентаў і кірпаты парады, як папугай, паўтараць?....

Спасылка і чыста прамой......

я адмаўляюся ад яе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    кантралюе faston трэці цыліндр, што не размытымі,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    дзякуй усім, праблема вырашана...я пайшоў ад бойні я ўзяў відэлец ўжо правадной зваркі і рэзкі драты і машына едзе, што з'яўляецца парушэннем....пасля таго, як уважліва назіраў ён бачыў гняздо спалілі ўнутры, яшчэ раз дзякуй ўсім

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •