Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Абмеркаванне: прывітанне

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6

прывітанне

Добры дзень, мяне завуць Аляксей, мне 22 гадоў і Мілана.
    Я Pugeot 406 2003 года з рухавіком DW10ATED 2.0 HDi 110cv
    якой я шляхам паўторнага супастаўлення ў працяг некалькіх месяцаў
    я ўсе яшчэ вучуся, шмат рэчаў, пра тое, як добра перапрызначыць
    мае ўражанні заснаваныя толькі на дызельныя рухавікі, а потым даць? мой уклад на гэтых
    прывітанне.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-06-2012 ў 16:23
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    змог спампаваць map3d, але я не ведаю пароль на pdf з інструкцыямі..
    тады я не магу спампаваць нічога.. кажа мне, што не дазволілі.. як ніколі?
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі тваю пастановай ведаеце вы, што ўсе нашы ўкладанні, не загружаныя, калі не раней, вы дасягне пэўнага складаць карысныя паведамленні і карысныя-значыць не напісаць прывітанне або сардэчна запрашаем, калі ен паступіў новы, але сур'езна ўдзельнічаць у форуме,гэта толькі, каб пазбегнуць людзей, якія, выходзіць, і вы гэта факты яго, а затым сыходзіць,акрамя таго, усе спасылкі былі абаронены ад абанемента,кожная рэч у свой час, добры працяг.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-06-2012 ў 16:26
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    але затым пароль укладанняў, як можна аднавіць?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-06-2012 ў 16:27
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    але затым пароль укладанняў, як можна аднавіць?[/QUOTE]

Чытайце правілы
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-06-2012 ў 16:27
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Мілан
    Паведамленні
    6
    прабачце, але не прыняць.. па правілах я павінен мець 50 паведамленняў для таго каб спампаваць.. map3d я ўжо? тэма.. не ведаю, чаму? але ? пайшоў спампаваць.. gi? што ў мяне маглі б вы даць мне пароль, няма? вы, здаецца, так шмат за адзін дзень?? выбачайце, калі я актыўны карыстальнік, і я стараюся адказаць адразу на некалькіх форумах, што яны складзены ў пісьмовай форме... я разумею, што вы хочаце, "сям'я" тут, мне здаецца, прыгожа... pwer? калі вас вазьмі cos? хутка, не c'? нават не трэба, што я banni. з адразу. я кажу табе праўду?, я прыйшоў на гэты форум, спрабуючы map3d..?, як я ўжо сказаў, я з'яўляюся ўдзельнікам некалькіх форумаў, і я стараюся трымаць грамадскасць? гэтыя некалькі праз мой вопыт, параўноўваючы іх з вынікамі іншых...
    апошняе, што,
    sar? нават просты карыстальнік, а ты адмін. я магу дапамагчы ў гэтым супольнасці? пакуль я адчуваю сябе, як у маленькай сям'і, як вы кажаце..
    ? той факт, што ты адмін не дае табе права рабіць тое, што хуліган і забаніць чаму? вы, здаецца, шмат за дзень..
    мы людзі, мы робім памылкі.. я папрасіў прабачэння, і я зрабіў усе, як вы павінны на працягу некалькіх хвілін..
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex.t Visualizza Messaggio
    прабачце, але не прыняць.. па правілах я павінен мець 50 паведамленняў для таго каб спампаваць.. map3d я ўжо? тэма.. не ведаю, чаму? але ? пайшоў спампаваць.. gi? што ў мяне маглі б вы даць мне пароль, няма? вы, здаецца, так шмат за адзін дзень?? выбачайце, калі я актыўны карыстальнік, і я стараюся адказаць адразу на некалькіх форумах, што яны складзены ў пісьмовай форме... я разумею, што вы хочаце, "сям'я" тут, мне здаецца, прыгожа... pwer? калі вас вазьмі cos? хутка, не c'? нават не трэба, што я banni. з адразу. я кажу табе праўду?, я прыйшоў на гэты форум, спрабуючы map3d..?, як я ўжо сказаў, я з'яўляюся ўдзельнікам некалькіх форумаў, і я стараюся трымаць грамадскасць? гэтыя некалькі праз мой вопыт, параўноўваючы іх з вынікамі іншых...
    апошняе, што,
    sar? нават просты карыстальнік, а ты адмін. я магу дапамагчы ў гэтым супольнасці? пакуль я адчуваю сябе, як у маленькай сям'і, як вы кажаце..
    ? той факт, што ты адмін не дае табе права рабіць тое, што хуліган і забаніць чаму? вы, здаецца, шмат за дзень..
    мы людзі, мы робім памылкі.. я папрасіў прабачэння, і я зрабіў усе, як вы павінны на працягу некалькіх хвілін..
    не цябе я забанен ва ўсякім выпадку, я павінен быў зрабіць папярэджанне, а зрабіць bann мімалетна, але я разумею, зрабіць ste рэчаў, я павінен замест таго, каб параўноўваць, а не з сур'езных людзей і не толькі мэты, спампаваць,зразумела гэта, калі хочаце, я адвяду ваш профіль, проста спытаеце, і' ваша права,для абанемента, па-твойму, мае сэнс пакласці правілаў, а затым не выконваюць?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    31
    сардэчна запрашаем у гэты свет з ecu
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr