Першапачаткова Напісаў
MustangGT
ipossibile....sicuralemte для абнулення трэці провад. таму **** у масы, але гэта будзе першы раз, калі я бачу!....павінны быць 3.....
калі і аснашчэнне аснове мае перамыкач для рэзкі дызельнага паліва....што errecinque маеце рацыю на карту, і замест таго, каб скараціць павелічэнне абаротаў пры націску кнопкі???.....на твары карта зроблена дрэнна!......
Ўвагу, што мне і здаралася, што адзін з гэтых перамыкачоў я не быў цалкам адкрыты/закрыты....у нармальным стане замест таго, каб быць цалкам адкрыты вымярэння 1,5 Mhp і не рэзаў несумненна, і заўсёды трохі на ўзводзе, але на пераключэння перадач не пры націску педалі з месца.
вы можаце выдаліць бягучую карту і паставіць арыгінал, або зрабіць параўнанне і ўбачыць, калі і была закранута.
Кліент на 70%, не ўсе, ніколі не кажуць вета, мы таксама робім 95%, я хацеў бы нагадаць некалькі пастоў таму ў гэтай mutijet з зламанай ланцуга не чапаў ніхто, на самай справе ланцуг была, паправілі толькі пасля таго як размеркавальны вал быў denneggiato!.
Дапусцім, што вы "забыліся" сказаць, што ён прыклаў руку сябар, механік, адзін аднаго, перш чым ісці ад профі!