Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 37 11-20

Абмеркаванне: Пункту 2013 1300 75cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прабачце не магу не ўмяшацца, асабліва на тлумачэнне Бэк, які не мае нічога агульнага ні з педаллю счаплення і abs.

сістэма abs не ў нічога агульнага з гэтай праблемай бачыў, што яна дзейнічае на тармажэнне, каб збалансаваць тормазы, каб колы не прыбітыя, якія перавышаюць пэўны парог!

Згодна з....."датчык" на педалі счаплення, што гэта не больш, чым банальны выключальнік або, у некаторых выпадках адзін switch 3-кантактны з 1 супраціву для кіравання сігналу 0 і 1, для гэтага не нестабільны, служыць для рэзкі дызельнага паліва або лепш абмен на салодкі перадач, т. е. пры націску счаплення без то гэты або на абарачэннях і на нізкіх абарачэннях і толькі раздражняе, але на высокіх абарачэннях ён мае навісь не абыякавым.

Гэта мае функцыю рэзкі дызельнага паліва, які неабходны для падтрымання колькасці абаротаў стабільна, ціск счаплення.

таму я хацеў бы зразумець, што мы гаворым!!!!!.....

Безумоўна, і праблема збой, і я не думаю, што ён не электрычны, не электронны!.....я магу памыляцца, але не думаю, што ў электронным выглядзе няма нічога, што не ідзе.

што тычыцца блаславення, я думаю, што гэта прызначана, як і я праблем абсурдна!!!.......але ты таксама спецыялізацыі, дзе так шмат не вырашаюць.

Раблю выснову, што муфта і помпа не на адным узроўні, і дызель для большасці сістэм адрываецца ў іншы, а затым да лёгкім ціскам вы ўжо механічным рухам!.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Аўтамабіль start&stop? Датчык становішча счаплення-гэта тое, "прагрэсіўны" калі яго можна так назваць? Або класічны on off? Калі казаць пра першы датчык ад мяне цытуе гэта, калі я правільна памятаю, наладжваецца на дыягностыцы пасля замены так, каб даведацца яе новае размяшчэнне цягі счаплення. А вы спрабавалі праверыць гэты рэгулятар? Гэтыя аўтамабілі start&stop хутка праходзяць аўтаматычна ў здымны для палягчэння сыходу, каб зрабіць, відавочна, не да 1700 абаротаў у хвіліну, але я думаю, што дэфект мае, што рабіць з гэтай функцыяй Dell аўтамабіляў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    у гэтым выпадку....іосіф 89 ў прычыне.....я не думаў, каб спытаць, калі ён star&stop.....тады функцыі 2 гэтага адрэзка дызельнага паліва ў абмен на рыштунак і садзейнічанне для ўзыходжання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Хлопцы па-першае, дзякуй усім. Машына і камплектацыя падставе мы кажам, што не мае ніякага дачынення . Для таго, каб датчык мае потенциометр 2 драты. Ў адаптацыі я не знайшоў нічога ў дыягназе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Хлопцы па-першае, дзякуй усім. Машына і камплектацыя падставе мы кажам, што не мае ніякага дачынення . Для таго, каб датчык мае потенциометр 2 драты. Ў адаптацыі я не знайшоў нічога ў дыягназе
    Гэта на выпадак, калі ўжо быў падлучаны апарат?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    ipossibile....sicuralemte для абнулення трэці провад. таму **** у масы, але гэта будзе першы раз, калі я бачу!....павінны быць 3.....

калі і аснашчэнне аснове мае перамыкач для рэзкі дызельнага паліва....што errecinque маеце рацыю на карту, і замест таго, каб скараціць павелічэнне абаротаў пры націску кнопкі???.....на твары карта зроблена дрэнна!......

Ўвагу, што мне і здаралася, што адзін з гэтых перамыкачоў я не быў цалкам адкрыты/закрыты....у нармальным стане замест таго, каб быць цалкам адкрыты вымярэння 1,5 Mhp і не рэзаў несумненна, і заўсёды трохі на ўзводзе, але на пераключэння перадач не пры націску педалі з месца.

вы можаце выдаліць бягучую карту і паставіць арыгінал, або зрабіць параўнанне і ўбачыць, калі і была закранута.

Кліент на 70%, не ўсе, ніколі не кажуць вета, мы таксама робім 95%, я хацеў бы нагадаць некалькі пастоў таму ў гэтай mutijet з зламанай ланцуга не чапаў ніхто, на самай справе ланцуг была, паправілі толькі пасля таго як размеркавальны вал быў denneggiato!.

Дапусцім, што вы "забыліся" сказаць, што ён прыклаў руку сябар, механік, адзін аднаго, перш чым ісці ад профі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    ipossibile....sicuralemte для абнулення трэці провад. таму **** у масы, але гэта будзе першы раз, калі я бачу!....павінны быць 3.....

калі і аснашчэнне аснове мае перамыкач для рэзкі дызельнага паліва....што errecinque маеце рацыю на карту, і замест таго, каб скараціць павелічэнне абаротаў пры націску кнопкі???.....на твары карта зроблена дрэнна!......

Ўвагу, што мне і здаралася, што адзін з гэтых перамыкачоў я не быў цалкам адкрыты/закрыты....у нармальным стане замест таго, каб быць цалкам адкрыты вымярэння 1,5 Mhp і не рэзаў несумненна, і заўсёды трохі на ўзводзе, але на пераключэння перадач не пры націску педалі з месца.

вы можаце выдаліць бягучую карту і паставіць арыгінал, або зрабіць параўнанне і ўбачыць, калі і была закранута.

Кліент на 70%, не ўсе, ніколі не кажуць вета, мы таксама робім 95%, я хацеў бы нагадаць некалькі пастоў таму ў гэтай mutijet з зламанай ланцуга не чапаў ніхто, на самай справе ланцуг была, паправілі толькі пасля таго як размеркавальны вал быў denneggiato!.

Дапусцім, што вы "забыліся" сказаць, што ён прыклаў руку сябар, механік, адзін аднаго, перш чым ісці ад профі!
    Гэта праўда, і кліент ніколі не кажа праўду. Аднак я пацвярджаю, што мае толькі два провада. Аднак я павінен быць сумленным, я не глядзеў у праводку так часта, як ён зламаўся. Аб карце ў дыягностыцы з 0 перапісаць, калі гэта не было зроблена ў bdm. Для таго адрэзка дызельнага паліва не магу сказаць, таму што не заўсёды так робіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Магчымай прычынай....я думаю...дзіўна, я магу думаць, што ёсць замест адносіны з
    Педалі паскаральнік, калі не ў датчык абаротаў.
    Ёсць 2 потенциометра,адзін з паскарэння і выпуску дзейнічае ў тым, каб deccellerazione.
    Цяпер трымаць мінімум залежыць ад некалькіх фактараў.
    Адзін і кіраваны ад датчыка абаротаў, што ў выпадку высокага спажывання току ставіць пад напругай
    Генератар, такім чынам ствараючы трэнне, такім чынам, датчык частаты кручэння выяўляе,нагрузкі і ўсё, што
    Будзе ззаду, мы трымаць яго як мінімум стабільным.
    Ecu рухавіка маюць працэсары настолькі магутныя, што мы адразу да выпраўлення, і мы не разумеем, падзення абаротаў.
    З іншага боку, мы маем значэння акселератара.
    У гэты момант з выдергиванием скрынку перадач ад рухавіка, гэтыя выпраўлення не адбываюцца.
    Факт і тое, што калі потенциометр назад і сапсаваў, не заўсёды да dtc ў памяці, таму што, можа быць,
    Трапляе ў гэтыя межы допуску, дзе не паведамляе пра памылку, але дэфект і відавочным.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    C і agg software, каб гэты дэфект
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    C і agg software, каб гэты дэфект
    Калі, як я думаю(пісаў вышэй), г. зн. выпраўляюць межы допуску,см. толькі праблема, рана ці позна вярталіся.
    Ж прамовы для pcr 2.1 vag для удараў у галаву, і механічна, з якой аднабаковы "супрацоўнічаць" ён распрацаваў карты па выпраўленні становішча, але цяпер яны вяртаюцца, як я і падазраваў, усё, што зноў прымаюць у біць у галаву.
    І не дурань, карты, усё ўмее рабіць і нават вельмі добра.
    Калі ты кажаш мне, што з абнаўленнем не трапляюць, зрабіце, калі ласка, з нашым сябрам і размясціць яго так вырашыць, нават калі яна ніколі не даведаецца, што з .

Тым, хто жуе электронікі ўжо шмат гадоў, я хацеў бы нагадаць, калі часта бывае, што скача класічны ic харчавання або ў канцы, добра, ён зменіцца і вернецца да працы, але і трэба ведаць прычыну, што для аднаго рэльефу або для таго, каб кампанент, які змяніў яго значэнне, у адваротным выпадку вы кожны месяц, калі не раней, змяніць у частцы спалены, і не даведаешся ніколі, што з, гэта не выправіць.

варта таксама для вас, механікаў, дзе я разумею, што вы падзяляеце c....я але, паверце, інжынеры не сядзяць увесь дзень на стале, і чыста гарадская легенда.

Перайсці да замяніць блок харчавання на лодцы або ecu, як мала мне і давялося, мала нам не хапае, што не ёсць я павінен выйсці пад вадой, каб змяніць яго!.....(фраза, метафара!).

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •