Стар. 18 з 18 PrimaПерад ... 8161718
Вынікі ад 171 да 175 175

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Вось, на самай справе я памыляўся ў гэтым, дзе можна было б паставіць дысплей ў 8 біт, каб глядзець, як усталяваць драйвер, я зразумеў, што-то больш, І, параўнаўшы розныя раздзелы, як зыходнага файла, што той мой з EGR off, вядома, што кіраванне EGR не бачыць драйвераў, хоць я паступова пачынаю разумець, якія карты трэба змяніць, каб зараз я спрабую іх інтэрпрэтаваць, але тут мала што разумею.
    Чытала, што vispgna стане на limitatorendi пара, а затым прыступіць з картай пары ў стандартных умовах і пасля гэтай ін'екцыі, але тут карты ўпырску, іх шмат, як павінна быць прынята пад увагу?
    Не пытаюся, таму што я хачу, каб паставіць карту ў адзіночку або павялічыць без сэнсу, але зразумець, як гэта працуе і, такім чынам, зразумець, як sinincrementa без шкоды.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Заўсёды застаючыся на multiecuscan (спадзяюся, я не памыляюся) у ecu ёсць таксама частка, якая кіруе электрамагнітны клапан-матылёк? таксама называецца soft-off.
    Я пытаюся, таму што я хацеў бы зразумець, калі б да маёй машыне працуе належным чынам, часам вядома, што пампуе трохі, калі выключаю рухавік, і калі перад выключэннем адкрываю капот і гляджу ўнутры, калі я выключаю, у мяне склалася ўражанне, што attiatore з'едзеш спазняюся, я магу праверыць на карце, калі не быў зменены? Я сумняваюся, таму што, параўноўваючы у і г. Д., і мой файл, з тым, каб, у дадатак да egr off, у мяне ёсць набор біт зменены ў самым канцы перад кантрольнай сумы, я не хачу, што там можа быць якой-то біт, што тычыцца варта клапан сярэдзіне.
    Вядома, прабачце мяне, калі мая думка была трохі заблытаным, але вы зразумееце, што гэта проста цікаўнасць і жаданне вучыцца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Прывітанне ўсім, сомо-ранейшаму, я, у чаканні якой-небудзь дапамогі ад людзей больш дасведчаных, чым я, я сомо паклаў адкопваюць розныя карты, і г. д., і я, злы геній у мяне есць файл крычы, alfa 147 ducati corse 170cv, відавочна, HW і SW, выдатных ад маёй, але намер было параўноўваць табліцы, карты, і так я і зрабіў, чакаючы, што адрозненні ў павелічэнне, але гэта было не так, у некаторых абарачэннях значэння, нават менш, чым на маіх арыгінальных, на жаль, я разумею, што гэта займае гады навучання, каб зразумець сувязь, але, як ніколі, калі ён мае вялікую магутнасць, у некаторых выпадках на карце, газу, а таксама дызельнага паліва, мае больш нізкія значэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, сомо-ранейшаму, я, у чаканні якой-небудзь дапамогі ад людзей больш дасведчаных, чым я, я сомо паклаў адкопваюць розныя карты, і г. д., і я, злы геній у мяне есць файл крычы, alfa 147 ducati corse 170cv, відавочна, HW і SW, выдатных ад маёй, але намер было параўноўваць табліцы, карты, і так я і зрабіў, чакаючы, што адрозненні ў павелічэнне, але гэта было не так, у некаторых абарачэннях значэння, нават менш, чым на маіх арыгінальных, на жаль, я разумею, што гэта займае гады навучання, каб зразумець сувязь, але, як ніколі, калі ён мае вялікую магутнасць, у некаторых выпадках на карце, газу, а таксама дызельнага паліва, мае больш нізкія значэння?
    Я пачатковец, так што атрымаць інфармацыю з вясны, але калі па карце дызельнае паліва на ўвазе карту, час ўпырску дызельнага паліва можа быць тое, што мае больш нізкія значэння, да вашага таму, што фарсункі бываюць розныя, у сэнсе аб'ёму, так што, напрыклад, з 1000 бар ціску, і для таго, каб надаць, скажам, 50mm3 ў тваёй ёсць я, скажам, 900, а заўсёды да 1000 бар і 50mm3 для ducati corse, якая мае фарсункі з больш высокай грузападымальнасцю могуць проста 800, а затым на карце глядзіце значэння ніжэй.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Ну на самай справе!!!
    Вы таксама пачатковец, манія, я больш цябе ehehe!!
    Вашы развагі не магу не пагадзіцца, то па логіцы гэта так, на жаль, я не думаў аб механічных адрозненняў так, я параўнаў трохі ўсе, і нават карты, каб час ўпырску, я даведаўся новую рэч, дзякуй Switing63

Стар. 18 з 18 PrimaПерад ... 8161718

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •