Хлопцы, прашу прабачэння, у мяне grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, пляснуўшы галаву, каб павялічыць rail, я змяніў біт ад 775 да 900, ураўнаважаны час ўпырску і прынёс ў рампы да 1600, ад дыягностыкі fiat прыходзіць да нас, але адразу ж выключаецца, прыносячы p088, ціск на флейце, хто-то можа дапамагчы мне, калі ласка? дзякуй
вось арыгінал і доказ таго, што я раблю ў цяперашні час, я паставіў бітаў ад 775 да 900, але нічога... яшчэ раз дзякуй
Калі згасла, таму што значэнне, якое падтрымлівае датчык занадта высока, апускаецца да 1500 і паглядзець, як пойдзе. На жаль, не магу праверыць, ці файл, але гэта што-то накшталт
Датчык на рампы? Я змяніў два абмежавальніка, прызначаных таму, але яны абодва былі ўсталяваныя ў 1600 бар, як карту rail я змяніў тое, што ecm называецца абмежавальнік ціску #1, які ідзе ад 08E75A ў 08E832...Можа быць, я памыляюся, каб змяніць што-то, дзякуй, хлопцы, за дапамогу, я не хацеў, каб дапамагчы ніхто, акрамя вас..
добры вечар, хлопцы,
хто-небудзь з вас ніколі не перабудавала датчык ціску turbo з аднаго, што дазваляе вялікую чытання ціску?