Між тым, дзякуючы Errecinque. Я паняцця не маю, як чытаць карту, што вы мне паказалі, але гэта ўжо крок наперад. Ведаць, так і не адказаў таксама на пытанне аб абмежавальнік на абмен? Яшчэ раз дзякуй
Думаю, занадта шмат, каб спытаць, але, калі б гэта было магчыма, наконт якіх з'яўляюцца значэння, што я гляджу на гэтую карту? Бачу два БП, адзін з якіх павінен быць нм. Я не разумею, што гэта іншы БП і што будзе далей, асабліва. Калі ў мяне ёсць ты маеш рацыю усё ў парадку.![]()
Вы выкарыстоўвалі Толькі для defap...dtc пракласці, egr актыўная і, нарэшце, у ніжняй частцы, мне здаецца, карта як edc16c39 opel. Існуе свайго роду двайны ўспышкі ў чытанні bdm, што ў ваш файл, ложак у паслядоўны, не бачыш. Цяпер не ведаю, што сказаць з упэўненасцю, калі ўсе карты, што змены павінны быць скапіяваныя, нават на тых, што трэба чытаць і пісаць у bdm. але я хацеў зрабіць слайд-шоў
Карта, якую я паслаў цябе ў рэчаіснасці не біт fap актыўныя, але ўсё астатняе-гэта арыгінальны, па крайняй меры, я думаю. Для астатніх магу сказаць, што нагрузкі ў паслядоўны некаторыя змены, зробленыя мной, адчуваюць сябе. Не ведаю, калі гэта значыць што-то за тое, што ён кажа двайны выбліскам....
Усім прывітанне, хто-небудзь, дайце водгук на гэтую карту? Я раблю крыху вопыту, але я не хацеў бы страціць рухавік.
280117.rar
Прыкладаю карту, змены ў які, аднак, змяняецца таксама.
Ori перабудаваны SAAB 93 180cv.rar
Хлопцы, не занадта шмат, аднак, калі няма, я не разумею![]()