Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17

Audi a1 tfsi bosch med17.5.5. Заблакаваны

Добры дзень!

сёння ў мяне добрая праца, каб зрабіць, каб мой сябар, які, нягледзячы на яму заступілі l ECU свайго аўтамабіля, girnar трохі ў інтэрнэце, я чытаў, што гэты ЭБУ bosch med17.5.5. вы можаце чытаць і пісаць толькі ў TRICORE, цяпер, я прашу вас, ветэранаў, не маглі б вы дапамагчы з злучэння, каб паспрабаваць аднавіць l' ecu!!!!! было б прыемна візітоўка вырашыць праблему ;-) ;-) вам слова

p.s. выкарыстоўваю інтэрфейс кесс!

НАВІЧОК L'avatar di Ciuffodicuoio
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    9
    Прывітанне, калі хочаш, я прыкладаю схему падлучэння да эбу med 17.5.5 ў tricore, каб іх можна прасачыць лёгка pin для падлучэння...
    VAG_MED17_5_5_PROT8_Int_CAN_DE.jpg

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    provabilmente таксама трэба абсталяванне. вельмі, напэўна, я пас
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Romanoalessio Visualizza Messaggio
    Добры дзень!

сёння ў мяне добрая праца, каб зрабіць, каб мой сябар, які, нягледзячы на яму заступілі l ECU свайго аўтамабіля, girnar трохі ў інтэрнэце, я чытаў, што гэты ЭБУ bosch med17.5.5. вы можаце чытаць і пісаць толькі ў TRICORE, цяпер, я прашу вас, ветэранаў, не маглі б вы дапамагчы з злучэння, каб паспрабаваць аднавіць l' ecu!!!!! было б прыемна візітоўка вырашыць праблему ;-) ;-) вам слова

p.s. выкарыстоўваю інтэрфейс кесс!
    перш за ўсё, не бачу прычын, каб спытаць падлучэння на форуме, калі ў вас інтэрфейс таксама павінен мець схемы падлучэння, праблемы, як сказаў legendaryslave, калі ваш інструмент робіць гэта аўтамабіль, у адваротным выпадку гэта бескарысна ёсць спасылкі, (што ў любым выпадку ты не можаш яшчэ ўбачыць), а затым пачынае кантраляваць, калі вы ў стане зрабіць, у гэтым выпадку, вы будзеце ў лісце даведкі, які дапаможа вам у спасылкі і тады вы павінны прачытаць, калі прачытаеце, то вельмі верагодна, што файл пашкоджаны, дзе ўзяць арыгінальны файл, добра? ад форума вы не можаце ўсё яшчэ спампаваць яго і файл не так лёгка знайсці, таму, перш чым пусціцца ў гэта прадпрыемства (для таго, каб зрабіць прыгожы малюнак) ацэньвае ўсе шанцы атрымаць поспех, і не мой савет, але шчыра.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    я згодны з ugoboss.....калі ваш праграміст не можа зрабіць вас прыняць galletto master v54, што усё робіць спакойна.
    Савет, каб не зрабіць горш і страціць калі не загружаецца і ўжо было страчана ў папярэдніх "працы" не твае, ты зрабіць працу чалавека больш практычным і, перш за ўсё, што ведае, што ён робіць.
    Калі папытаеце дапамогі, каб спасылкі, я думаю, што ты паняцці не маеш, што творыш.

Як сказана ў іншых пасадах, схемы тры кнопкі, і не мае ні найменшага падання аб тым, што вы робіце

Даруй, калі я крыху жорсткі....

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •